Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy beleszerettetek valakinek a hangjába?
Sziasztok! Természetesen úgy gondolom, hogy előtte még sosem láttátok az illetőt, csak a hangját hallottátok. Megesett már ez valakivel?Hogyan?(telefonon, tv-ben, rádióban, stb...) Miután láttátok teljes valójában csalódtatok, vagy továbbra is pozitív vélemény volt a személyről?
Nyilván, ha valakivel még nem történt ilyen dolog az ne írjon.
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm.
de történt ám :D na basszus ennek a pasinak a hangja valami eszméletlen..ilyen gyönyörű búgó férfias hangot én még az életembe nem hallottam.Oda vagyok érte:))
http://www.youtube.com/watch?v=rMtG4hTfWsE
Szia!
Hát szerelmes nem lettem a hangjába, de olyan úúúb*zmeg érzésem volt tőle. Viszont ez nagyon régen volt, és az illetővel sosem találkoztam. Telefonos ügyintéző volt és nagy mérgemben hívtam fel, valamit nem tudtam megcsinálni :DD
első vagyok
ja és nem csalódtam miután megláttam:) Helyes is de durván <33 azóta esküszöm szerelmes vagyok :D:D
/amúgy rádióban hallottam a Hollywood Hills dalukat/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!