Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az egész? Talán szerelem?
Van egy nagyon jó barátom, talán ezekben a napokban a legjobbnak tekinthető. Tulajdonképpen összenőttünk. Pl.: úgy alakult, hogy a héten én fogok neki egy órát tartani az egyetemen egy olyan tanár helyett, akit ő rühell, és inkább nem jár be órára, de mikor kiderült, hogy kivételesen én tartom, mert az illető a témavezetőm, és megkért, hogy csináljam meg, közölte, hogy bemegy, hogy legalább egy rokonszenves arc legyen a hallgatóságban. Bármi problémám van, amihez ő ért, ugrik , jön és segít, ez fordítva is így van. Túl sokat kettesben sosem vagyunk,hiszen van egy kicsivel nagyobb baráti társaságunk, de ha igen, akkor teljesen más hangulata van mindennek.
Augusztus végén együtt nyaraltunk, ő, két másik fiú meg én, kicsit olyan érzésem volt végig,mintha mi lennénk a szülők.
Sosem értettem és éreztem át a kapcsolatunkat igazán, mivel ő elég zárkózott egyéniség ilyen szempontból.
Kívülről nézve pedig, nagyon sokszor viselkedünk úgy, mintha együtt lennénk.
ez annyira ismerős, mármint ez a legjobb barátok dolog, és hogy kivülről nézve pedig.. nagyon sokszor úgy viselkedünk, mintha egyűtt lennénk..
és én ennek pont ma probálok véget vetni, úgy értem vissza venni a tempoból. :D
köszönöm a válaszokat :)
Biztos hogy nem meleg :), amit tudok barátnője, az 3 éve volt.
Mikor párom volt nem is ismertük egymást ennyire mint most, jóban voltunk, de nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!