Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy többet ne érezzek senki iránt érzelmeket?
Figyelt kérdés
Nem rinyálás miatt írtam ki a kérdést, az válaszoljon aki tud rá válaszolni. Gondolom valamilyen pszichológiai módszer létezik rá. Nem tizenéves vagyok már, eldöntöttem már,csak a hogyant nem tudom.2012. szept. 7. 19:40
11/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele:D
annyiszor átb@sztak kapcsolatok terén hogy én is ugyanígy vagyok vele, az azota eltelt 1 évben senki irant nem ereztem semmit ^^
Csak ne figyelj oda rá, és tarts mindenkit "barát részlegen".
F
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig "bátran" éltem a te értelmezésed szerint. És tudod mi lett az érzelmek megélésének a következménye? Betegségek. Nem részletezem, de nekem nem kell ez a hullámvasút. Mondhatnak bármit, semmi jó nincs abban, hogy egyszer a menyország egyszer meg a pokol. Jártam fent is meg lent is, de már fentre sem vágyom, elég volt abból is. Arany középút kell.
2012. szept. 7. 20:11
13/15 ASOT válasza:
az a baj h ezt nem lehet 20 sorban megfogalmazni mert annyira nem egyszerű az egész, sőt van aki azt hiszi h ő neki nincsenek érzései de nagyon is vannak olykor.
14/15 anonim válasza:
MARIHUÁNA. viccen kívül érzelem tompulást okoz hosszú távon :P
15/15 anonim válasza:
Sajnos ez egyenlő a lehetetlennel,de vannak olyan módszerek,amikkel elkerülheted a csalódásokat:-úgy kell bánni az emberekkel,ahogy ők bánnak veled hidd el ez nagyon jó módszer én is ezt szoktam csinálni és így nem csalódtam senkibe,mióta így viselkedek az emberekkel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!