Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a pasiknak?
Szóval voltam mostanában bulizni/szórakozni barátaimmal, ilyen beülős, iszogatós bulikról van szó. Nem vagyok az az annyira kiöltözős lány, de azért mindig alkalomhoz illően öltözködöm, csak hát nem veszek fel ilyen koktélruhát stb. egy buliba. Sminkelni sem nagyon szoktam. A hajamat megcsinálom is megcsinálom.
Szóval a probléma az, hogy sosem érdeklődnek a fiúk, pedig nem iszom magam annyira részegre (mert ugye sokszor kifogás az, hogy egy lány ne igyon), mindig vidám vagyok, jól érzem magam a buliba és beszélgetni is szoktam sokat. Akikkel voltam pl. bulizni, ozzájuk meg odamennek, mert utólag/másnap elhívják őket vhova meg ilyenek.
Néha olyan rosszul esik, pedig szerintem nem vagyok csúnya meg kedves is vagyok :(
Jah és őszinte véleményt kérek, hogy mit változtassak, nem azt, hogy privátba írjon vki
Nekem így látatlanban is szimpi vagy! Sztem nem benned van a hiba, hanem csak a közeg nem fogadóképes rád, azaz nem ők a célcsoportod. Barátként még lehetnek megfelelők, de partnert máshol kell keresned, és találod - mert kár lenne érted, ha parlagon maradnál.
f36
Lehet csak nem mernek kezdeményezni, vagy csak egy éjszakás kapcsolatokat keresnek, arra meg a plázacicák az alkalmasabbak, stb.
Smink hiánya nem gond, úgy vettem észre a többséget ez egyáltalán nem zavarja, sőt, sokszor előnyben részesítik, mert túlzásba viszik a sminket, meg még fiatalon semmi értelme, max alkalmanként.
Vagy menj oda és te kezdeményezz, vagy várj és előbb-utóbb lesz valaki.
Nem tudom hogy nézel ki, de még a ronda csajoknak is előbb-utóbb mindenképp összejön egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!