Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen hosszúságú haj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen hosszúságú haj mennyire tetszik a pasiknak?

Figyelt kérdés

most olvastam csomo olyat hogy a rövid haj kizáró ok..

[link]

2011. jún. 5. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A haj nem gond, csak nagyon rövid ne legyen. Ez még belefér. Az a zombikéz sokkal visszataszítóbb.
2011. jún. 5. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
jaj de edes nyuszooo
2011. jún. 5. 13:08
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

mégegy kép

2011. jún. 5. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
belekenném
2011. jún. 5. 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik!
2011. jún. 5. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezt már én is olvastam...nem értem mi bajotok a rövid hajjal.

Nekem pl az van, de sosem ért panasz. Én pl kifejezetten élvezem, ha a buliban nem én vagyok a századik barna hosszú hajú. Jobban feltűnök, hamarabb megjegyeznek :)

[link] nekem kb ilyen van mint az első képen, csak mélyvörös :))

2011. jún. 5. 13:31
 7/11 anonim válasza:

Érdekes, én magam kedvelem a rövid hajat (lányok esetében persze, mint a kérdés szól). De ezt a hosszúságot még nem sorolom oda. Ez bőven jó, tetszetős...:)

Nálam ez az (s szerintem legtöbb férfitársam is így van vele), ami már "túl" rövid:

[link]

2011. jún. 5. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem még ez is belefér :P
2011. jún. 5. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt már én is olvastam...nem értem mi bajotok a rövid hajjal."

Én mindig azt látom, hogy a nők, miután megtalálták a párjukat, megházasodtak és gyerekük született, java részt egy elég brutál átalakuláson mennek át.

Levágatják a hajukat rövidre, elhíznak stb. Elég visszataszítónak tartom az ilyen 40 év körüli gombócszerű nőket. Ha már nem keresnek párt, megállapodtak, akkor lehet igénytelenül kinézni? Szerencsére ez nem mindenkivel van így, tisztelet a kivételnek.

Én ösztönösen ezzel kötöm össze a nagyon rövid hajú lányokat, olyanok, mintha szándékosan öregítenék magukat.

2011. jún. 5. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Meg vannak nők szerintem akiknek nem ál jól a hosszú haj. PL akinek hosszú az arca, azt egy hosszú haj csak "lópofájúvá" teszi :D

Én nyolcadikban vágattam le az enyém. Kiskoromban göndör hajam volt, és mára már a nagy része a hullámosságnak kijött belőle. De van a fejemen pár folt (halántéknál) ahol gyűrű göndören nő a hajam a többi helyen egyenesen. Ha rövid nem látszik, de ha megnő, akkor elég géz, ráadásul lehetetlen kezelni :D

2011. jún. 5. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!