Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyenkor jobban értékelitek a lányt?
Tegyük fel, hogy tetszik egy lány. Nem adja magát könnyen.
Vagy ugyan úgy mint, pl. aki rögtön "odaadja" magát nektek?
Vagy ez nektek nem számít?
Persze, hogy számít. Én eddig csak olyan lányokba szerettem bele igazán, akikkel nem egy buliban jöttem össze, hanem tenni kellett értük valamit. Ez azt jelentette, hogy nyitottak voltak és kedvesek, sokat randiztunk, beszélgettünk, de mondjuk hetek, hónapok után lett meg az első csók, mikor már tényleg nagyon egymásra voltunk kattanva, és mikor tényleg tökéletes volt a pillanat.
Az ilyen bulikban összejövünk és smárolunk kapcsolatoknak nincs semmi varázsa, megvan a skalp és kész. Utána pedig még mi vagyunk a bunkók, mert nem érdekel a lány, meg nem hívjuk fel őket másnap. Ez kicsit eltért a tárgytól, le is zárom a mondandómat.
Sokat számít, az a lényeg.
Nem ez a lényeg! Mikor fogjátok már fel?
Ha lefekszel velem 1 hét után vagy 1 hónap után teljesen mindegy nem foglak jobban értékelni.
Attól függ h milyen ember vagy , nem az h mennyi idő után adod oda magad.
meg kell találni a középutat.
ha egyaltalan nem adja magát akkor 1honap utan vege szokott lenni a kapcsolatoknak. (legalabbis az en esetemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!