Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen típusú fiúk tetszenek?
15?
akkor nem is válaszolok, már épp írni akartam..
23L
szerintem írj ki egy másik kérdést, mondjuk:
'14-15 éves lányok, nektek milyen fiúk tetszenek?'
Belsőre: megbízható, őszinte, figyelmes, humoros, értelmes, és legyen benne valami egyedi. :D Van sok nagyon rendes fiú ismerősöm, de nem tudnám őket "úgy" szeretni, mert nincs meg a bizonyos plusz, ami barátomban megvan :D Nem tudom megfogalmazni, mi ez, de van benne valami, ami különlegessé teszi :) Ja, és nekem fontos, hogy legyen közös érdeklődési körünk, és minél több olyan zene/film/hobbi/stb, amiket mindketten szeretünk. :D (ha valaki ugyanolyan gyermeki lélekkel bír, mint én, és lázba hozzák a repülők, a képregényhősös filmek, és a videojátékok, az jó pont :D )
Külső: egész életemben a szőkésbarna, zöld szemű, magas fiúk tetszettek (nem a Ken baba típusra gondolok, hanem olyanra, aki férfias, csak világosabb haja és szeme van.. bár nálam a kék szem kizáró ok :D ), de ehhez nem annyira ragaszkodok, barátom sötétbarna hajú, barna szemű, magas... de nem nagyon izgat, hogy eltér az "ideálomtól", nem tetszik kevésbé :DD
19/L
hosszú hajú rocker :D 166cmnél magasabb izmos,
humoros, figyelmes,okos,krimi kedvelő :D
sötét haj /nem bírom a szőkéket/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!