Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na most akkor hogy is van ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Itt GYIK-en, mikor valaki azt írja, hogy házasságig szeretne várni a szexszel (például vallásos okokból), akkor bár nem hülyézik le, de nyíltan közlik vele, hogy szerintük ez hülyeség.

Viszont mikor valaki írja, hogy már többször volt szexuális kapcsolata (nincs kihangsúlyozva, hogy egyazon, vagy különböző partnerekkel, csak annyi, hogy több volt), akkor nők esetében lerib*ncozzák, férfiak esetében meg.. Nos, megoszlanak a vélemények.

Akkor ez most hogy is van? Képmutatás a véleményt osztók között, vagy képmutatás a világban? Melyiket is kéne akkor praktizálni? Melyiket gondoljátok ti helyesnek és jónak? És miért?

Kort és nemet is kérek, legyetek szívesek, merthogy ennek megítélése szerintem ettől nagyban függ... Előre is köszönöm!

2012. szept. 7. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagy valakivel és szeretitek egymást akkor miért ne lehetne szex is. A futó kaland meg más kérdés. L/21
2012. szept. 7. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülyeség házasságik várni a szexszel. Volt olyan párom, akivel nem illetünk össze szexuálisan, tehát akkor milyen lett volna a házasság?

Amúgy meg itt mindenkit leribanco*znak kb. :D Én megkaptam, hogy luxusk.urva vagyok, mert jelenleg nincs munkám. De az egyik fülükön be, másikon ki, hogy viszont ez előtt évekig fordított helyzet volt.

2012. szept. 7. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok ellentmondás van itt a gyk-n. Ez csak az egyik.

Ugyanilyeneket mondhatnék a gyereknevelés témakörben: ha szigorú a gyerekkel akkor 0%, ha nem nevelte meg és hisztis szintén 0%.

Az abortusznál, ha elveteti anyagi okok miatt, akkor gyilkos, ha szegénységbe szül, akkor felelőtlen c.gány.

Meg még a politikai témakör ilyen.

De nyilván nem véletlenül anonim ez a fórum. Van olyan hasonló tudástáras-fórumos honlap, ahol kötelező nevet kiírni és visszaolvashatók mindenki számára a névhez tartozó már kiírt kérdések és válaszok.

De az a honlap nem is olyan izgalmas, mint ez és nem is járnak olyan sokan oda, mint ide.

2012. szept. 7. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Először is: te miből vagy, és hány éves?! Ha már így igényled...
2012. szept. 7. 11:26
 5/7 ASOT ***** válasza:
100%

Nem kell ennek ekkora hajcihőt keríteni!

A lényeg az, hogy mindenki saját maga dönt. Ha a nő 2 hetente másik pasival fekszik le akkor annyival. Kit érdekel más véleménye??

Vagy ha szűz akar maradni akkor szűz marad.

2012. szept. 7. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Az miért lényeges, hogy én hány éves vagyok? Én csak azért kértem, hogy tudjam, ki melyik korban, nemtől függően hogyan vélekedik. Amúgy, ha ennyire nagyon érdekel, 19 éves vagyok, és lányból. :D
2012. szept. 7. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#4. vagyok:

"Kort és nemet is kérek, legyetek szívesek, merthogy ennek megítélése szerintem ettől nagyban függ"

Ez a kérdező és a kérdés szempontjából is fontos! Meg amúgy ha kéred, akkor add is! Nem ismerkedni akarok, csak egy kis jó modort, de ha csak 19 vagy még, akkor ez érthető, és szódával elmegy...

Válaszom:

Sztem ez csak egy látszólagos ellentmondás, és csak a te szemedben feloldhatatlan az ellentét. A szexualitás fontos, és természetes eleme az életnek. Ezt mindenki a maga módján éli meg, viszi véghez, és az alapján (ahhoz viszonyítva) ítéli meg a többi embert (de ez minden mással is így van). Tudniillik: "Ki mint él, úgy ítél!" .

Ezért, és azért mert valaki Nobel-díjas, nem biztosan tévedhetetlen, és a max. 8 általánost végző is rendelkezhet olyan tapasztalatokkal, ami elég egy probléma megoldásához. Egy itt adott válasz értékét a kérdező élethelyzetéből adódó hasznosulása adja, azaz hasznát tudja-e venni, és pont e széles paletta adhatja, hogy vki hasonló szituból, megfelelő válasszal szolgálhat számára.

Én a válaszaimban konzekvens vagyok:

18 körül már érdemes vmit fakítani, pár partner pedig szükséges ahhoz, hogy megismerjük magunkat, magát a szexualitást, és azt, akivel majd a sorsunkat kötjük össze, és le szeretnénk élni az életünket házasságban. Én ezt tapasztaltam.

36F

2012. szept. 7. 12:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!