Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a baj ezzel a randival?
Randiztam egy osztálytársammal, még a tanítás előtti első napon :D a tanítás alatt meg tökre távolságtartó volt már, sőt, facebookon még le is törölt :/
Pedig a randi jól sikerült, láttam az érdeklődést a szemében. Elköszönésnél nagyon cuppanós puszit kaptam.
Van barátja a lánynak, de ez nem ok arra, hogy bunkó legyen velem. Mi ez, mire számíthatok még?
Én is ezt gondolom. Mindenki a jó felé húz, és ez létrehoz egy bizonyos fejlődést, ha nem így működne a világ, nem lenne semmi szép és jó benne, mert nem szelektálódna ki az igaztalan.
Én is ezért szenvedek. Nem vagyok a lány szintjén.
De van lehetőségem felhúzni magam és akkor más hasonló lányok is szóbaállnak majd velem.
Ha maradok itt, maradnak a rondább, középszerű lányok akikhez nem tartozik tündérmeseszerű élet. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!