Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is így ezzel?
Imádom az érzékeny, lelkizős, érzelmes, könnyen elérzékenyülős, sírós lányokat. Egyszer egy buliban full piásan kint sétáltam és egy lány sírt és odamentem megvígasztalni. Olyan aranyos volt, jó érzés volt gondoskodni róla, törődni vele. :)
A másik meg, hogy alapból gyakran érzek késztetést a szeretgetésre, ha egy lány megtetszik kicsit is, ha valamiért vonzónak találom, akkor legszívesebben folyton ölelgetném, puszilgatnám. :)
A barátom is ilyen.Én olyan "alapból béna"típus vagyok,mindent kilötyögtetek,nincs az az ajtófélfa amibe ne verném be a lábujjam stb
A barátom meg mindig jön oda,hogy "Jajj megütötted magad?"mosolyog,puszilgat stb. Mindig Susannak hív(A született feleségekben a bénázós)ilyenkor:D
Szerintem aranyos dolog és sok férfi szereti védelmezni,pátyolgatni a barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!