Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy sárm? Milyen az, ha egy férfi sármos? Rengeteg nőt megkérdeztem már, de egyikük sem ugyanazt válaszolta. Kifejtenétek?
na jó, a bájost ne vedd figyelembe :D bár eredetileg azt jelentette, mára már módosult a jelentése.
Én a sármos kifejezést azokra a pasikra használom, akik mondjuk nem kifejezetten szépek, de jóképűek és férfiasak. Egyébként általánosságban a 30 + korú férfiakra használom, mert szerintem egy 20 éves nem lehet sármos. A sárm olyan mint a jó bor, korral nemesedik, és igazából valami titokzatos férfias bájt jelent szerintem.
Sokszor érdekes módon ez egybevág azzal, ha egy férfinek jól áll az őszülő halánték.
PL: Leonardo Di Caprio számomra sosem sármos, George Clooney viszont többek szerint is az.
Hmmm... az előző jót ír, valóban kell hozzá egy bizonyos kor... a sárm adódhat pl. mosolyból, mozdulatokból, abból, ahogy beszél, tehát olyan külső megnyilvánulások, ami amúgy belülről fakad...
Mindenképpen egy határozott, magabiztos, de azért "huncutul aranyos" pasira mondanám azt, hogy sármos... Igen, jóképű, de nem szépfiú!
Igen, George Clooney jó példa, de pl. Bruce Willisnek is van egy olyan huncut mosolya, ami nálam kimeríti a sármos kategóriát. :) Ez a mosoly pedig kopaszon, öregen is ott van. :)
De azért nem csak a celebekre lehet azt mondani, hogy sármos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!