Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj, hogy nem lehetek őszinte a szüleimhez egy fiú ügyében? (lent)
Arról lenne szó, hogy nagyon tetszik egy srác az iskolából. Csak úgy szimpatikussá vált, és azóta van, hogy a suliban, vagy bármilyen más helyen ha összefutunk akkor beszélgetünk, esetleg van, hogy chaten (nem facebookon, mert természetesen attól is tiltanak).
De a szüleim eléggé korlátoznak engem, és nem merem nekik elmondani, hogy tetszik a fiú, és szimpatikusabb, mint bármely másik. Nagyon jó kapcsolatom egyáltalán nincsen velük, így kénytelen vagyok néha a nővéremhez fordulni tanácsért, vagy az osztálytársaimhoz, egyes barátomhoz, akik megértenek.
Szinte semmit nem engednek meg, se itthonról nem engednek el hosszabb utakra, vásárolni magamnak egy két cuccot, vagy a barátnőimmel valahová - a srácon nagyon kiakadnának, előre tudom, és lehet, hogy el is tiltanának tőle.
Inkább anyum ilyen féltősebb, de apum is egy kicsit. Mit tegyek, hogy mondjam el nekik, hogy a srác nagyon tetszik, mert egy idő után úgyis el kell nekik mondanom, hisz lehet, hogy a srác is viszonozza, több kisebb jel is volt erre.
Köszi, 13/L, a srác nálam 1 évvel idősebb. (a koron ne akadjatok ki légyszíves!)
Hát értelek, igazad is van... :)
De a baj az, hogy engem egyáltalán nem engednek el sehová sem, és ez zavar. Itthon nagyon sokszor vita folyik, és ma is nagyon szomorú voltam emiatt.
Ezért néha jobb egyedül, de úgy meg nem hagynak :( Csak kutyát tudok sétáltatni egyedül, kicsit legalább kiszellőztetem a fejem addig is.
Hát ez a "ketrecben tartás" sem jó, nem tom, ismerik a barátnőidet? Mert ha nem és mondjuk bemutatnád őket? Átmennének hozzád? Akkor látnák hogy mondjuk jófejek és elengedhetnek velük vhova...
Amúgy a kutyádnak is mesélhetsz a problémáidról, én is szoktam az enyémnek, nagyon megértő társak. :)
Ismeri anyum a barátnőimet, az összeset szinte, mert a suliban tanár, így találkozunk egymással, és látja kikkel szoktam lenni.
Apum nem akar engedni sehová sem, de anyum a féltősebb típus, így itthon tartanak :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!