Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hímringyó, vagy nemtudom minek nevezni azt a fiút, aki ha lány lenne k. rvának hívnák. Vélemény az ilyenekről?
Megismertem egy új osztálytársamat. Barátnője van a fiúnak, de az első pár napban csak azt hallottam tőle, hogy bejövök neki, tetszek neki. Egyszer még azt is hazudta, hogy a barátnője megcsalta. Gondoltam milyen sz.r lehet a barátnőjének, hogy a pasija így tetszeleg nekem a háta mögött. Ígyhát nem törődtem vele, de nekem is tetszett.. És hát ugye a srác vette, hogy velem nem tud szórakozni és két másik lányt kezdett el totál ugyanazzal etetni mint engem. Persze a lányok belementek és minden szünetben hármasban fogdozzák egymást, vihorásznak, ölelkeznek. Én közben azthiszem beleszerettem a fiúba.. és totál sz.r érzés mindennap nézni őket. A srác már nem is köszön.. most komolyan ha a srác lány lenne, akkor mindenki rib.ncnak mondaná azthiszem. Miért ilyen, mire jó ez neki? Ti belementetek volna a hülye játékába, vagy én döntöttem helyesen, hogy inkább hagytam..??! :( Tudom nagyon nagy probléma.. de most mégis érdekel más véleménye is. Előre is köszönöm.. :)
17/L
Hagyd a fenébe az ilyen kis trófeavadász senkiket.
Volt ilyen osztálytársam....
Mindenkire rámászott akinek vaginája van.Rengeteg lánnyal volt.Kb 2-3-4 hétig.Aztán a csajok csalódtak benne,mert egy fa*z
Nemrég írt rám ma, hogy mért vagyok vele ilyenm hogy utálom-e.. vagy mivan.. -.-' meghogy azért lóg azokkal a lányokkal mert velük jön ki.
na? :|
am köszi mindenki :)
mond meg neki,hogy nem kedveled.és itt le van zárva minden.
Ne hagyd,hogy elcsábítson.Csak trófea lennél
Gondolom ismered már az ilyen fiúkat.. :)
De mivan, ha mégis más? áá..hogy derítsem ki?! :|
fiú vagyok én is.az osztárs volt hímringyó.
Ezek mind ilyenek.Nincs más.Ha kicsit is normális lenne.Nem mászna rá mindenkire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!