Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú bunkón beszól egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú bunkón beszól egy lánynak, akkor nem bírja?

Figyelt kérdés
A srác elég jóképű, sokan nyomulnak is rá (én nem tartozom ezek közé, még egy szót sem szóltunk egymáshoz). Egyszer órán volt egy bunkó beszólása, amit nekem szánt. Ez azt jelenti, hogy engem kifejezetten nem csíp, igaz?
2012. szept. 6. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak alapból ilyen, biztos nagyképű stb. aztán ja, ne foglalkozz vele.
2012. szept. 6. 15:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, hogy nem bírja, hanem egy bunkó! Ha te nem mondasz neki semmit és hozzá se szólsz, akkor ő indoktalanul megsért téged, amivel kiérdemli a bunkó titulust.
2012. szept. 6. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. szept. 6. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:

én is azvagyok...tipikus bunko, mindnekinek beszólós...

a csajok többsége megutál már bemutatkozáskor ...;)

aztán érdekes modon bulikból mégis csajjal távozok, nagyon ritka, ha egyedül,

semmit enmjelent ha beszólt neked...én is mindnekinek beszoktam..;)

2012. szept. 6. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, vannak, akik szinte mindenkinek beszólogatnak, hogy a többiek szemében menő legyen. Sajnos manapság a tuskók menők.. De! Az is lehet, hogy tetszel neki, és ezzel próbálta leplezni, vagy kíváncsi volt arra, hogy te mit reagálsz.
2012. szept. 6. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak alapból ilyen, biztos nagyképű stb"

Figyelj, én bunkó vagyok, mert a többiek idegesítőek, de nagyképű meg stb. nem vagyok.

18/f

2012. szept. 6. 16:46
 7/7 azmindegykivagyok válasza:
nekem is van egy ilyen osztálytásram akir nem kicsit nagyképú... kb az összes lányra nyomult már az osztályba de mindig lepatintottuk .... lett egy új osztálytársunk (lány) kérdezte hogy volt e már csja aaz osztályból erre azt mondta 'kb mind' hát ezt nevezik egoistának .. amugy szép lenne de az arca tul nagy és ne foglalkozz vele én leszarom mit csinál ha beszól valamit mintha meg sem hallanám és ha tes is ezt teszed egy idután abba haggya :D ;)
2012. szept. 6. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!