Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti igénytelenségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti igénytelenségnek tartjátok ha egy lánynak le van kopva a körméről az élénk színű körömlakkja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát kicsit. Nem mintha annyira érdekelne a körömlakkja, de azért ha már rohad az ujjáról, az gáz. 2 perc lemosni.
2012. aug. 29. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ők nem is én biztosan... Könyörgöm, ne legyen már valaki annyira lusta, hogyha lepattog a körömlakk, akkor nem szán rá öt percet, hogy lemossa az egészet, vagy ha nem vészes mértékű akkor odafest egy pöttyöt a hiányzó részre...

De a lepattogzott körömlakk szerintem egyazon kategóriában van az ordas-prosti sminkkel...

21L

2012. aug. 29. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
nem tartom annak.
2012. aug. 29. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már pár rendkívül csúnya, kb. a köröm feléig érő lekopást, az szerintem már igénytelen.

De velem is előfordult már, hogy reggel kifestettem a körmöm, egész nap a melóhelyen koptattam a billentyűzetet és lejött egy kicsi a végéből. Tegyük hozzá, hogy odabent nem nagyon lehet körmöt festegetni, nincs idő rá, mert dolgozni kell, vagy nincs hely, kollégák, főnökök rád szólnának, hogy ne büdösíts az acetonnal, stb. Nem érdekel tehát, ha a buszon megszólnak a hátam mögött, lehetőségeimhez képest próbáltam igényes lenni.

A körmöm amúgy hihetetlen módon dobálja le magáról a lakkot, ha nincs időm újrakenegetni, inkább színtelen lakkot használok.

2012. aug. 29. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon igénytelen.

Még a kiszedett és rajzolt szemöldöknél is igénytelenebb, pedig azt nehéz felülmúlni - szerintem.

Előző: ha lepattogzik ilyen gyorsan, akkor minek fested ki?

2012. aug. 29. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:

"A körmöm amúgy hihetetlen módon dobálja le magáról a lakkot, ha nincs időm újrakenegetni, inkább színtelen lakkot használok."

Kérdésedre már megadtam a választ.

2012. aug. 29. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
És azért festem, akár színtelennel is, mert anélkül a körmöm is letörne.
2012. aug. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!