Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan a camgirl-öket? Ha lenne olyan tested, nyelvtudásod, akkor csinálnád havi 3-5000Euróért?
De miért propagálod, reklámozod őket ?
Akkor is qrvák és kész :)
én végülis bevállalnám ennyi pénzért, ha valaki felajánlaná...
angol felsőfokú nyelvvizsga, spanyol középfok :D ennek a feltételnek megfelelek, a külső... nincs nagy mellem és nem teljesen szabályosak a fogaim, de vékony vagyok, hosszú hajam van és 18 éves vagyok :D
Mert azt sem tudják mit csinálnak és valószínűleg nem jártak még ilyen oldalon sem soha. Én is tök elképedtem, mikor megláttam egy ilyen oldalon a lányok falára írt értékeléseket, meg a fórumokat. Eleve a modell és előadó és hölgy szót használják, mikor róluk beszélnek, és a "legtökéletesebb nő a világon" típusú bókokon kívül egy csomónál szerepet kap az is, jó a humora, okos, kedves, csodálatos beszélgetőpartner stb.
A parasztok nyomulnak az ingyenes chaten, hogy mutasd a segged, meg ilyenek, de azok meg úgy sem kapnak semmit, mert ott nem is szabad meztelenkednie a lányoknak. Az ilyen bunkókat meg ki is lehet hajítani a szobából, ha nem bánnak elég nagy tisztelettel a lányokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!