Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan a camgirl-öket? Ha lenne olyan tested, nyelvtudásod, akkor csinálnád havi 3-5000Euróért?
Én elvileg jól nézek ki (mások szerint, magam szerint nem annyira) de van 2 hibám: 160 cm vagyok csak, és nem teljesen szabályos a felső fogsorom :(
Angolul beszélek, németül elvagyok de csak nagyon alap szinten... Egyetemre járok, szóval annyira hülye sem lennék. Szóval nem vagyok irigy, tudom, hogy kis befektetéssel akár én is csinálhatnám...
De SOSEM csinálnék ilyen munkát, még ha úgy néznék ki, mint egy retusált fotó egy topmodellről, akkor sem.
Mert a jól kinézés valamennyire adottság kérdése, felszínes hülyeségekről meg akárki tud cseverészni, a többiről nem is beszélve.
Szal nem egy nagy szellemi kihívás és így már nem is olyan érdekes...
Jha és hozzátartozik, hogy goth vagyok, fel nem vennék divatgöncöket, amik manapság a legtöbb pasinak bejönnek.
21/L
Te miről beszélsz? Miért kur va? Senki nem ér hozzánk. A táncoslányt jobban elfogadod, mikor privátozik, akkor szerinted mit csinál? A vendég fogdoshatja.
Ezt otthonról is csinálhatod és nem egy nehéz munka és nem sérti a női lelhet. :)
"senki nem ér hozzánk" akkor nem inkább téged néz le valaki? és ezt sztem attól kéne megkérdezned aki szted lenéz
én pl azt se tom mi az a camgirl pfff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!