Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézik le sokan a camgirl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le sokan a camgirl-öket? Ha lenne olyan tested, nyelvtudásod, akkor csinálnád havi 3-5000Euróért?

Figyelt kérdés
Sokan kur vázzák őket, pedig szerintem csak irigyek. Te bevállalnád? Ha ügyes vagy, jól nézel ki és beszélsz legalább középfokon angolul, akkor sokat lehet vele keresni.
2009. júl. 28. 21:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj hogy az 5000 euro nem 5000 euro.
2009. júl. 28. 21:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Annyi, én tudom, hidd el. Nem hülyeségeket beszélek. De ha nem is vagy olyan jó és csak havi 2000-ret keresel, akkor is jobb mint 80.000-150.000ft. :))
2009. júl. 28. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Többet keresnek mint egy hivatàsos prostituàlt?????
2009. júl. 28. 21:11
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen, csak tudod, a nők lelkileg nagyon érzékeny lények. (legalábbis a legtöbb) és kell nekünk a biztonság, hogy számíthatunk, valakire. valakire, aki csak a miénk, aki mellettünk van mindig, és szeret minket. És lelkileg nagyon nagy teher lehet ez a fajta munka azoknak a nőknek, akik azért csinálják mert IGAZÁN rá vannak szorulva. Őket nem nézem le, inkább csak sajnálom, de velük ellentétben az olyan pénzéhes kis libák akik csak azért csinálják, hogy még két sor szekrény ruha és smink álljon a lakásukban, na ők az igazi vérbeli k.rvák!
2009. júl. 28. 21:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Aki jól néz ki és kommunnikatív, angol tudás nagyon-nagyon fontos! Mondjuk egy erős közép angol és egy spanyol (sok a spanyol vendég) vagy német tarsalgási a legjobb.
2009. júl. 28. 21:16
 6/16 anonim ***** válasza:
45%

Én elvileg jól nézek ki (mások szerint, magam szerint nem annyira) de van 2 hibám: 160 cm vagyok csak, és nem teljesen szabályos a felső fogsorom :(

Angolul beszélek, németül elvagyok de csak nagyon alap szinten... Egyetemre járok, szóval annyira hülye sem lennék. Szóval nem vagyok irigy, tudom, hogy kis befektetéssel akár én is csinálhatnám...

De SOSEM csinálnék ilyen munkát, még ha úgy néznék ki, mint egy retusált fotó egy topmodellről, akkor sem.

Mert a jól kinézés valamennyire adottság kérdése, felszínes hülyeségekről meg akárki tud cseverészni, a többiről nem is beszélve.

Szal nem egy nagy szellemi kihívás és így már nem is olyan érdekes...

Jha és hozzátartozik, hogy goth vagyok, fel nem vennék divatgöncöket, amik manapság a legtöbb pasinak bejönnek.

21/L

2009. júl. 28. 21:17
 7/16 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz? Miért kur va? Senki nem ér hozzánk. A táncoslányt jobban elfogadod, mikor privátozik, akkor szerinted mit csinál? A vendég fogdoshatja.

Ezt otthonról is csinálhatod és nem egy nehéz munka és nem sérti a női lelhet. :)

2009. júl. 28. 21:19
 8/16 A kérdező kommentje:
A goth lánynak: ha neked ez nem fér bele, akkor megértem. :) A magasságoddal semmi probléma, a férfiak többsége nem is szereti a magas lányokat, a fogadat pedig meg lehet csináltatni 1-1,5 hónap alatt. Tesznek rá koronát és gyönyörű lesz. :)
2009. júl. 28. 21:21
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Az ciki lehet ha pl a saját tesója vagy valami rokona megy rá neten... xD amúgy én nem nézem le őket, jobb mintha kva lenne.
2009. júl. 28. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
23%

"senki nem ér hozzánk" akkor nem inkább téged néz le valaki? és ezt sztem attól kéne megkérdezned aki szted lenéz

én pl azt se tom mi az a camgirl pfff

2009. júl. 28. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!