Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de már késő?
Figyelt kérdés
7.es vagyok. Van egy fiú 12 éves az osztályba jár én is 12 vagyok. 3szor próbálkozott járni velem de én 3szor elutasítottam. :,( Akkor még 6os voltam és ugy gondoltam túl korai. Most meg van egy új barátnője és rájöttem hogy imádom őt! A járáson azt értem: kézenfogva menni szájrapuszi v. csók együtt tanulni vagy szórakozni. Ne írjátok légyszíves h kisgyerekek még legoznak meg minden, mert nem.... Szexelni nem akarunk ahhoz tényleg kisgyerekek vagyunk..Nem tönkretenni akarjuk az életünket.. :). :D Bántó válaszokat ne írjatok légyszíves. Köszii :) -.-2012. szept. 5. 18:29
1/6 anonim válasza:
Túl késő már én többre vágyom rég, örökre temesd el a múltat, végre tovább kell, hogy lépj!
2/6 anonim válasza:
PFFFFFFFFFFFFFF:DDDD Trolololo :D By Babi néni
4/6 AndreaMariann válasza:
Hagyd most őt,de hátha egyszer még visszatalál hozzád a szíve.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként gondoltam rá hogy féltékennyé akar tenni. :,( akkor sikerült. :(
2012. szept. 5. 18:34
6/6 anonim válasza:
keress egy szingli, menő, jóképű pasit.....aki aranyos veled....
hidd el, biztos segít kiheverni a mostani szerelmedet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!