Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7. osztályban járás milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7. osztályban járás milyen?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és egy fiúval kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba ő is 12éves.Sokat szoktunk sokat beszélgetni és nagyon megértjük egymást. Vicces,jófej,helyes,kedves és figyelmes. Nagyon szeretem. Mikor beszélgetünk bizsergek és tele vagyok örömmel.:) A járáson ezt értem: megfogjuk egymás kezét,szájrapuszi v. csók, együtt tanulunk és együtt megyünk szórakozni.Mielőtt bántanátok és azt mondanátok hogy jajj ezek még kisgyerekek barbiznak akkor közölném NEM! Szexelni nem akarunk nem vagyunk hülyék nem tennék tömkre az életünket és ehhez még tényleg kisgyerekek vagyunk. :) Kérlek tényleg ne írjatok bántó lehurrogó válaszokat nem hiszem hogy nektek nem, volt ilyen tiniszerelmetek. Köszönöm előre is!! :D
2012. szept. 5. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi baj, az a jó ha tisztában vagytok mindennel. Sok sikert, és csak így tovább, legyetek észnél :)
2012. szept. 5. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Most feltettél egy kérdést amire a leirásban válaszoltál vagyis nekem ez jött le:)
2012. szept. 5. 16:46
 3/5 Rainbowinthedark ***** válasza:
Ez teljesen belefér.Hope remains
2012. szept. 5. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
olyan mint a 6 odik csak egy számmal nagyobb :D és még több baromságot kell tanulni amit 8. ba már teljesen elfelejtesz és ez így van jól mert semmi értelme.
2012. szept. 5. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
ezzel nincs semmi gond, szerintem aranyosak lehettek együtt :)
2012. szept. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!