Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen a fiatalabbhoz vonzódok. Normális ez?
Figyelt kérdés
Az normális, ha 16 évesen a 12-13 ëves kiellű lányok vonzanak?2012. szept. 4. 23:58
3/11 A kérdező kommentje:
*kismellű
2012. szept. 5. 00:00
4/11 anonim válasza:
Nem.Mi vonzó van egy 12 éves gyerekben?
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem a 12-13 évesek vonzanak, hanem pont fordítva, a saját korosztályod taszít, mivel már nagy részt kurv@k, és csak a 12-13 évesek közt találsz olyanokat akik nem azok. Persze ez csak feltételezés. Sajnálom azokat akiknek most kell felnőniük, mert alig vannak olyan lányok, és fiúk akiknek van erkölcse.
7/11 anonim válasza:
16 évesen még nem gáz,gyakorlatilag magad is gyerek vagy még...az lesz kínos ha később is így lesz.
9/11 anonim válasza:
Ugyan dehogy pedo.16 évesen középiskolásként én is simán megnéztem a szebb 7.,8.-asokat.
10/11 anonim válasza:
Tudom hogy nem pedo.A pedo gyanúst arra írtam hogy majd felnőtt korára az lesz valószínűleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!