Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont Ő? Miért vonzódok hozzá?
Pedig nem mondaná senki egy kifejezett álom embernek: túlsúlyos, kuszák a fogai, és jól látható bőrallergiája is van szegénynek. Hajlamos a depresszióra és lebecsüli magát és nincsenek is hosszú távú céljai.
Nekem mégis ő kell :S Én látom benne a jót, és annyira tökéletes lehetne a mi kapcsolatunk...
Viszont nem tudok elérni többet a barátságnál nála :s Pedig általános iskolás kora óta nincs senkije (akkor még állítólag járt valakivel) és most már a huszas évei közepén jár.
Hogy verjem ki a fejemből? Annyira rossz hogy ő nem szerelmes belém :((((
Ezt én sem értettem soha, hogy a csajoknak miért jönnek be a szerencsétlen nyúlbéla pasik, akik még ráadásul gusztustalan kinézetűek is.
Nem lenne jobb egy normális, férfias pasit választanod inkább?
Az nagyon érdekes, hogy ált. iskolás kora óta nem volt senkije, és még így sem akar tőled semmit. Én is hasonló helyzetben vagyok, mint ez a fiú (igaz, nem túlsúlyos), a helyében én örömömben a nyakadba ugranék és figyelném minden kívánságodat.
30/f
# 20:40-nek
Na pont az ilyeneket mint te, ezeket használják ki a nők!
Azért ne általánosítsunk, nem minden nő... Mint látod én is inkább más kívánságát lesném :D :)
Tényleg másvalaki után kéne néznem, az eszem tudja, de a szívem mást súg... Mit csináljak a szívemmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!