Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldás? (Transgender)
Az a problémám hogy lány szeretnék lenni, illetve lányos...
(Crossdressingre gondolok, viselkedéssel, egyenlőre nem műtétre)
De se a családomban nem lehetek, mert van aki képtelen lenne magában tartani, se az iskolában, mert fiúként ismertek meg. A baj az hogy így nem birom ki, nem tudok, illetve nem akarok e nélkül élni.... A családom nagyja tudja, de azt mondják még ne..... Nem tudom mit kéne tennem.. Gondoltam az elköltözésre is, de ez a családdal való teljes érzelmi zárat jelentené a részükről, amit nem akarok... Ördög lakat lenne?
Mi lehet megoldás? Ötletek? Esetleg valami közösség ehhez?
Manapság annyira uniszex az öltözködés, pár évig megteheted, hog yolyan cuccban jársz, amit fiú is, lány is hordhat. Megszokják az emberek, hogy ez az a figura, akiről nehéz eldönteni, hogy fiú-e vagy lány.
Aztán majd meglátod...
Mennyi idős vagy? Beszéltél már erről valakivel komolyabban?
Az a helyzet, hogy van, aki tényleg transznemű, vagyis sehogy sem tudja elfogadni a nemét. De legtöbb úgy van, hogy segítséggel meg tudja találni az utat oda, hogy azonosulni tudjon a saját nemével. Próbáltál már segítséget kérni?
Nagyon szívesen.
Gondolom, vannak csoportok, ilyen beszélgetős-megosztós, mi van velem, hogy érzem magam típusó csoportok transzneműeknek. Mondjuk pszichológus vezetésével. Nagyon jók az ilyenek, jó egy megértő, megtartó csoportban beszélni arról, amiről máshol nem lehet olyan mélységben beszélni... Leveszi az ember válláról a súly java részét...
Tini vagy még?
A pinkvanilla.hu Fórumát keresd fel!
Írhatnál a Transvanilla szervezetnek is. Nem csak és kizárólag a transzszexuálisokkal foglalkoznak, illetve havonta szokott lenni egy transz* találkozó is (Budapesten), ahol személyesen megismerheted a szervezőket, többieket stb. (Mind a Fórumon, mind a Pinkvanillán kiírják, mikor lesz, illetve jelentkezéshez kötött a részvétel.)
Én ugyan nem Te vagyok, de szintén transz* témában érdekelt. Ha gondolod, nekem is írhatsz privát üzenetet, megpróbálok segíteni stb.
Ha tudsz angolul, ajánlom még a Susan's Forum-ot. Elvétve akadnak magyarok, de nagyon sok az aktív fórumozó, illetve rengeteg féle-fajta topik van, biztos ott is találsz tippeket, ötleteket, tanácsokat. (Ha nem tudsz jól angolul, szívesen segítek. Vagy ha valami érdekelne még, más dolog, megpróbálhatunk együtt utánajárni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!