Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinilányok! Ha még nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok! Ha még nem érzitek magatok késznek a szexre, akkor miért jártok valakivel?

Figyelt kérdés
Miért kínozzátok a pasikat?

2012. szept. 3. 23:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%
Murr for president! :D
2012. szept. 4. 00:10
 12/25 A kérdező kommentje:
azért kíváncsi lennék egy tinilány válaszára is :D de attól tartok, hogy nem lesz hozzá szerencsém...
2012. szept. 4. 00:19
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
a tinilányok remélhetően már szunyálnak :P Amúgy gondolom azért mert 14-15 évesen nekik kielégítő egy kis smárolás meg tipitapi... az már más kérdés, hogy a pasinak nem az....
2012. szept. 4. 00:24
 14/25 mmT ***** válasza:
87%
jajj, Kérdező, mekkora gond van az emeleten...
2012. szept. 4. 01:33
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
olyan mondják tinikre hogy qrva, akik még nem szexeltek velük, csak más pasival látják kézenfogva.
2012. szept. 4. 01:59
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

Miért kéne mindent 'durrbeleazonnal'? A dolgoknak van folyamatuk.

12-13 évesen elkezdesz komolyabban érdeklődni az ellenkező nem iránt. Talán már az első tiniszerelem is képben van, sokszor viszonzatlanul. Közben jön az 'első járás', a kézfogás, szájrapuszi. Kicsit később, kicsit tapasztaltabban már komoly csókolózások is előfordulnak, folyamatosan tapasztalsz és (megpróbálod) megismerni az ellenkező nemet, mígnem szépen fokozatosan jön az első szex is. Szerintem így a természetes. Legyen az illető akár fiú, akár lány.

Egyebekben tényleg érdekes, hogy ha szexel valakivel a tinilány akkor kurv@, ha nem, akkor kínoz...

Gondolom Te egy tinifiú vagy. Hidd el, nem arról szól a szex, hogy minél hamarabb, minél több csajt megkapj. Azzal ráérsz később is. Egyelőre tapasztalj, ismerd meg a lányokat.

2012. szept. 4. 10:36
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező én fiú vagyok és szerintem te hülye vagy...
2012. szept. 4. 16:34
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted egy 13-14 de pár évvel idősebb lánynak is késznek kell állnia??? Persze, dugjon csak egy 13 éves pff.

És valaki teljesen jól megvan szex nélkül is! Persze hogy egy párkapcsolatba is szükséges,de mondjuk nem 15-16 alatt!

2012. szept. 4. 18:27
 19/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok tini, és nem mondtam, hogy készen kell állni x évesen. az a kérdés lényege, hogy aki még nincs rá készen, az miért kínoz egy nála idősebb pasit, aki már egyértelműen érett egy kapcsolathoz.
2012. szept. 4. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

'nem vagyok tini, és nem mondtam, hogy készen kell állni x évesen. az a kérdés lényege, hogy aki még nincs rá készen, az miért kínoz egy nála idősebb pasit, aki már egyértelműen érett egy kapcsolathoz.'

Talán mert még nem annyira 'romlottak, hogy azt hiszik csak a szex körül forog a világ, más fontos dolog nincs is egy kapcsolatban.

Talán téged kínoz egy tinilány? Javaslom, hogy állj le a pedofíliával. :)

2012. szept. 4. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!