Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinilányok! Ha még nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok! Ha még nem érzitek magatok késznek a szexre, akkor miért jártok valakivel?

Figyelt kérdés
Miért kínozzátok a pasikat?

2012. szept. 3. 23:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Kínozzák?

Ha meg megteszik, akkor jön, hogy mekkora kis büdös ribik, hogy tizenévesen szétteszik a lábukat...

Nincs szex=kínzás

Van szex=qrva

Semmi nem jó nektek...

De jó, hogy legalább nem vagyok tini...

2012. szept. 3. 23:38
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Mert a szerelem nem csak szexről szòl. Vannak az ösztönökön tùl érzések is...bár lehet csak a lányok képesek erre a fiùk nem.
2012. szept. 3. 23:39
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Ha mondjuk két 13 éves jön össze, azoknak is kötelező dugniuk? Ezzel a kérdéssel csak megint ránk szabadítod a feministákat :D
2012. szept. 3. 23:42
 4/25 A kérdező kommentje:

én sem vagyok már tini...

nálam van szex = az a természetes, mert azzal teljesedik ki egy kapcsolat, a szerelem

nincs szex = valami gond van

szerintem aki nem elég érett még szexuálisan, az ne is pasizzon addig. mert ugye ezek a lányok idősebb gyakran felnőtt fiúkkal járnak, akik már igényelnék a szexet is. azért nem kell pasit fogni, hogy fel lehessen vágni a barinők előtt, hogy nekem már van. aztán meg kétségbe esni, ha kézfogásnál többet szeretne...

2012. szept. 3. 23:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szex a lényege egy kapcsolatnak. Persze kell az is egy idő után meg fontos, hogy jó legyen, de nem ezen múlik. Amúgy az is lehet, hogy a partnere miatt nincs még kész rá, mert nem bízik eléggé benne...
2012. szept. 3. 23:48
 6/25 anonim ***** válasza:
36%
jodolgukban nem tudnak mit kezdeni
2012. szept. 3. 23:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 14 évesen éltem át életem legnagyobb szerelmét. Fél évig udvaroltam a lánynak, 3 hónapig jártunk. Nem volt szex, csak rengeteg csók és hatalmas beszélgetések. A válasz írása közben is mosolygok, hogy Rá gondolok :) Nem bántam meg, hogy szex nélkül jártam valakivel :)
2012. szept. 3. 23:54
 8/25 A kérdező kommentje:
nade akkor ne is járjon vele, ha nem bízik meg benne, szerintem ott kezdődik igazán egy kapcsolat, ha már megvan a bizalom egymás iránt, szerelmesek lesznek, és akkor már biztos megjön a kedv a szexhez is. én azt látom, hogy sokan csak azért járnak valakivel, mert az a menő akinek van pasija, akinek meg nincs, azt selejtesnek nézi a többi lány...
2012. szept. 3. 23:56
 9/25 anonim ***** válasza:
68%

nálunk, legalábbis az ismerőseim között nem volt ez divat.

14-15 éves korunkban kb. 1-2 lánynak volt csak barátja az egész évfolyamból. ők be is vállalták a szexet.

mi többiek még azon a szinten voltunk hogy júúúúj, de tetszik az a srác - meg fordítva - de általában nem lett belőle semmi még kölcsönös tetszésnél sem mert mindenki arra várt hogy a másik fél lépjen annyira féltek attól hogy elutasítás lesz és "beégés".

18 évesen jártam az 1. pasimmal, 4. randin volt szex, addigra éreztem úgy hogy igen, érett vagyok rá.

másoknál is így láttam, 16-7-8 éves korukra jöttek össze az elsővel, de 1 max. 2 hónapnál tovább egy se váratta a srácot... mondjuk a velünk egykorú (akkor még a legtöbben szűz) pasik kivárták azt a pár randit.

és ez nem volt olyan rég, csak 21 vagyok

2012. szept. 4. 00:04
 10/25 anonim ***** válasza:
93%

Jó, hát ezek a tipikus tinik. Ne általánosíts. A legtöbben viva tv-n nőnek fel, nekik gáz, hogy nincs pasijuk.

Lehet, hogy kicsit egoistának fogok tűnni, de a népesség nagy részét nem tekintem embernek, csak tölteléknek. Hát, kövezzetek meg...

2012. szept. 4. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!