Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok! Ha még nem érzitek magatok késznek a szexre, akkor miért jártok valakivel?
Kínozzák?
Ha meg megteszik, akkor jön, hogy mekkora kis büdös ribik, hogy tizenévesen szétteszik a lábukat...
Nincs szex=kínzás
Van szex=qrva
Semmi nem jó nektek...
De jó, hogy legalább nem vagyok tini...
én sem vagyok már tini...
nálam van szex = az a természetes, mert azzal teljesedik ki egy kapcsolat, a szerelem
nincs szex = valami gond van
szerintem aki nem elég érett még szexuálisan, az ne is pasizzon addig. mert ugye ezek a lányok idősebb gyakran felnőtt fiúkkal járnak, akik már igényelnék a szexet is. azért nem kell pasit fogni, hogy fel lehessen vágni a barinők előtt, hogy nekem már van. aztán meg kétségbe esni, ha kézfogásnál többet szeretne...
nálunk, legalábbis az ismerőseim között nem volt ez divat.
14-15 éves korunkban kb. 1-2 lánynak volt csak barátja az egész évfolyamból. ők be is vállalták a szexet.
mi többiek még azon a szinten voltunk hogy júúúúj, de tetszik az a srác - meg fordítva - de általában nem lett belőle semmi még kölcsönös tetszésnél sem mert mindenki arra várt hogy a másik fél lépjen annyira féltek attól hogy elutasítás lesz és "beégés".
18 évesen jártam az 1. pasimmal, 4. randin volt szex, addigra éreztem úgy hogy igen, érett vagyok rá.
másoknál is így láttam, 16-7-8 éves korukra jöttek össze az elsővel, de 1 max. 2 hónapnál tovább egy se váratta a srácot... mondjuk a velünk egykorú (akkor még a legtöbben szűz) pasik kivárták azt a pár randit.
és ez nem volt olyan rég, csak 21 vagyok
Jó, hát ezek a tipikus tinik. Ne általánosíts. A legtöbben viva tv-n nőnek fel, nekik gáz, hogy nincs pasijuk.
Lehet, hogy kicsit egoistának fogok tűnni, de a népesség nagy részét nem tekintem embernek, csak tölteléknek. Hát, kövezzetek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!