Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan férfit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan férfit aki törődne velem és segítene összekaparni magam?

Figyelt kérdés

Hatalmas szükségem lenne rá.

21/l

2012. szept. 3. 22:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Most nekem is szükségem lenne valakire, akivel együtt lehetek, elmehetek ide-oda, mert én is nemrégen veszítettem el a lányt, aki hosszú-hosszú ideje először fontos volt....
2012. szept. 4. 00:45
 22/33 anonim ***** válasza:
Senki nem tud rajtad segíteni, csak saját magad...
2012. szept. 4. 10:45
 23/33 A kérdező kommentje:
Rajtam csak egy férfi segíthet.
2012. szept. 5. 22:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok :D
2012. szept. 5. 22:40
 25/33 anonim ***** válasza:

Persze... Ne legyél már ilyen hülye. Előbb magadat kell ráncba szedni, aztán jöhet a pasizás.

Semmilyen pasi nem tudja megoldani a problémáidat, csak Te saját magad. Egyébként meg mi az, hogy neked márpedig csak pasi tud segíteni? Megáll az eszem... Legyen már egy kis tartás benned, könyörgöm...

2012. szept. 5. 22:42
 26/33 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elmesélnéd, miért vagy ennyire kibukva?
2012. szept. 5. 22:54
 27/33 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen csak egyedül vagyok, és családon kívül senkim sincs. Jó lenne valaki akire számíthatok, helyrejövök és később bármi lehet belőle."

Ezt valoszinüleg nekem irtad (5.), igy reagalok: Es egyedül miert nem vagy "teljes"? miert van hatalmas szükseged valakire? Miben kell, hogy kiegeszitsen az a masik?

Csak mert erdemes elöbb jol erezni magad a börödben, es akkor "automatikusan bevonzod" a tarsat. Egyik naprol a masikra, különösebb keregeles, eröfeszites nelkül, egyszer csak ott van! 2 teljes ember, egymast epiti.

Persze, igy is akadhatsz tarsra, mint a 11-es. Kulcs es a zar esete, összeillenek - kiegeszitik egymast. Csak ennek a vegkimenetele mas, ez a "vak vezet vilagtalant" kapcsolat. Egyik sem teljes, mindkettö a masiktol varja, hogy teljesse tegye, "összekaparja", vagy abban segitse.

Ha ez kell, keress ilyent! 15 evesen meg sok minden van elötted, ha ugy erzed, ki kell probalnod, tedd! (Csak mindig esszel - IS.:))

5.

2012. szept. 6. 09:25
 28/33 A kérdező kommentje:

Semmi más nem érdekel, csakhogy végre valaki szeressen és szerethessek. Soha senkinek nem voltam még a barátnője, a mindene. :/ Egyedül semmi vagyok, kizárólag a szerelem tart életben, hogy egyszer megtalálom. Azt az egyetlen személyt megtalálni az olyan, mint eljutni a mennyországba...

Képtelen vagyok igazán jól érezni magam egyedül, soha nem szeretett senki, csak eldobtak akik az életet jelentették.

2012. szept. 8. 03:00
 29/33 anonim ***** válasza:
Lábra lehet állni,ha csak a szerelmet keresed kétségbeesve és belemész minden adandó kapcsolatba,mégjobban lepukkasztod magad.A szerelem akk csodás ha mindkét oldalról õszinte és nem megjátszás,de megnyugtatlak,hogy idõvel ez is veszit a fényébõl.Az életben vannak sokkal nagyobb értékkel bíró dolgok ezekre kellene öszpontosítanod.
2012. szept. 8. 10:08
 30/33 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Ebből a nagy melankóliából nem tudom megítélni, hogy egy depis tini vagy, vagy egy sokat csalódott harmincas.
2012. szept. 8. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!