Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki törődne velem és segítene összekaparni magam?
Hatalmas szükségem lenne rá.
21/l
A kételkedõ válaszadókat kicsit kitéríteném a hitébõl.. Én még embernek tartom magam, és azthiszem emberként is gondolkozom. Sajna nem mindenkinek adatik meg egy olyan lelki társ az életében, akinek nem csak elpanaszolhatja magát, hanem az illetõnél egyfajta megértésre, és eldogadásra lel, amibõl egy összedölt lélek a legjobban tud építkezni. Voltan depis évekig, és pontosan tudom, hogy mirõl beszélek. A legjobb pszihológus egy õszinte társ, aki nem szerelembõl van mellettünk. Az ismerõseim azt mondják, van bennem valami furcsa.. Bármi lelki bajuk van, szinte mindig tudok beléjük lelket csiholni, halkan megjegyezném, mind idõsebb nálam. Ami pedig a mai világban szerintem a legszánalmasabb, és az itteni kommentelbõl is lejött, hogy annyira önzõk lettek a fiatalok, hogy mindenért köszönetet, elismerést várnak.. Szerintem ezek az emberek nem ismerik, hogy mit is jelent egy igaz, õszinte barát, vagy egy önzetlen lelki társ, akihez bármikor fordulhatunk, anélkül, hogy viszonzást várna, anélkül, hogy szemetesnek érezné magát!
Ha pedig ez mégis így van, akkor azthiszem elég nagy konténer lehetek...
Egy 15 esztendõs hím..
Jó lenne ha lenne, bár magamat ismerve akkor már több lenne benne, mint barátság.
Priviben elárulom hol élek.
Egek... Létezik, hogy komolyan 15 vagy? :D
Ritka nagy kincs vagy te is. ;)
Igen, valóban csak 15 esztendõs volnék, bár elég erõsen kilógok a sorból.. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha nem csak az a pár ekber gondolna kincsnek, akiket egy kezemen meg tudok számolni, és felebarátjaként szeret és tisztel.. Sajnos a legtöbben ezt nem így gondolják rólam.. :)
Elõzõ, 15 esztendõs hím
Ez mindkét részről igaz, én is hiába törődnék valakivel ha nem hagyja.
Sorry, de sp megy közben, hogy picit jobb kedvem legyen. [link]
Fél percenként tudok privit írni.
#8 vagyok, alapvetően 11-nek reagálnék, meg persze a Kedves Kérdezőnek is.
Ha nem az válaszom miatt írtad, akkor bocs, de had tegyek hozzá pár dolgot.
Egyrészt rég nem vagyok már mai fiatal, másrészt nem az lenne a baj, hogy köszönetet várnának érte.
A baj szerintem az, hogy a Kedves Kérdező egy nyilvános fórumon hirdeti magáról, hogy ő egy könnyű préda, aki alig várja, hogy levadásszák. És annak a mostaninál is nagyobb depi lehet a vége.
Kedves #8as!
Nem a kommentedre akartam kontrázni, bocsi ha úgy jött le. Inkább az "erkölcsikonténer" ami kicsit piszkálta a csõröm... :)
15 e. hím
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!