Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Járnál velem? " Baj, hogy nem mondtam rögtön igent?
Van egy srác, akit látásból ismerek, és felvett msnre. Azóta minden nap órákat msnezünk. Személyesen még sosem beszéltünk. Épp ezért írtam neki a "járnál velem?" kérdésére azt, hogy "lehet:D de így, hogy még nemis taliztunk, nem akarok semmitse mondani...". Rögtön igent kellett volna mondanom? Amúgy a járnál velem kérdést úgy értette, hogy járnék-e vele, ha arra kerül a sor.. nem pedig úgy, hogy járunk-e.:)
16/L
Szerintem nem kell egyből igent mondanod ha még csak nem is találkoztál vele, de ezt igazából te érzed. ;P
Ez még nem ijeszti el a srácot szerintem ha most ettől félsz. :D
Nem hiszek az msn-es ismerkedésben, én is csináltam pedig.Volt hogy nagyon régóta beszétlem már vkivel, mindenben megértettük egymást, majd mikor találkoztunk, unszimpatikus gesztusai voltak, csalódás volt.
Tehát csak óvatosan, érhetnek meglepetések:)
Utolsó válaszoló! Nem azt kérdezte, hogy járunk-e, hanem azt, hogy járnék-e vele, ha esetleg arra kerülne a sor.:D
Igazából nem tudom, mi a baj azzal, hogyha msn-en ismerkedünk.:S Persze, egy idő után már lol, ha nem talizunk élőben, csak msn-en kommunikálunk, de ilyen melegben kinek van kedve ki menni az utcára, és ott ismerkedni? Így legalább benn ülhetnek a személyek a légkondi mellett, és beszélgethetnek egymással kínos csendek nélkül, és még zavarba se nagyon lehetnek a partnerek.:)
Én amúgyis csendes, zárkózott lány vagyok, lassan oldódok fel, így nekem jó is, hogy nem kell beszélnem, mégis "kimondhatom" amit akarok.
Msn-en kívól más lehetősége nem is nagyon lehetett volna, hogy megismerjen. Jobb az msnes ismerkedés, mint a semilyen.
Amúgy köszi a válaszokat!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!