Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért bókoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért bókoltok?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy egy kapcsolatban a szerelmeteknek... de akármikor ha találkozom egy idegen fiúval, az első percben elhangzik, hogy "te amúgy nagyon szép vagy" vagy "olyan szép arcod van" vagy ilyesmi. És ez nekem annyira kiábrándító... tudom, hogy van, akinek ez bejön de azért kíváncsi lennék. Ti, fiúk, vagy legalábbis sokan közületek: miért éreztek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy egy magabiztos, önmagával tisztában lévő lány "orra alá dörgöljétek", ha bejön?
2009. júl. 28. 12:36
1 2
 11/19 anonim válasza:
inkább örülnöd kéne h tetszel másoknak..mondjuk ha belegondolok engem is idegesítene hogy minden fiú rám akar mozdulni.de meg kell tanulnod elviselni vagy legalább tudomást nem venni róla
2009. júl. 28. 13:47
 12/19 A kérdező kommentje:
13:39 köszi, nagyon jól esett:D Amúgy vannak ennél súlyosabb problémáim is, de azt másik kategóriába írom. Hát, köszönöm mindenkinek! Jó belegondolni mások szemszögébe is.
2009. júl. 28. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Micsoda problemak.....

De most komolyan nem hogy jol esne..

2009. júl. 28. 22:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Vegyél fel msn-re és egész nap oltani foglak:D

Szidlak is meg mondom,hogy ronda vagy:)

Hidd el,utána tetszene mikor megdícsérnek:D

2009. júl. 30. 10:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Ha azt akarod, hogy felvegyelek, írj privátba, elcseveghetünk:D
2009. júl. 31. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én 1 érthetetlen érzés miatt teszem ezt..

Ha beszélek 1 jó csajjal, akár akarok tőle vmit akár nem megmondom neki.. Egyszerűen jól esik ha eztmondhatom annak aki megérdemli :)

2009. dec. 29. 14:45
 17/19 anonim ***** válasza:
mert ha nem tennénk akkor most azt kérdeznéd
2011. jún. 17. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
ki tudja lehet h még a jövőben össze kever a sors az adott hölgyel és akkor már tudja h bejön nekem
2011. jún. 17. 14:41
 19/19 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik hogy bókolnak a fiúk akkor nem vayg lesbi??
2011. jún. 17. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!