Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért bókoltok?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy egy kapcsolatban a szerelmeteknek... de akármikor ha találkozom egy idegen fiúval, az első percben elhangzik, hogy "te amúgy nagyon szép vagy" vagy "olyan szép arcod van" vagy ilyesmi. És ez nekem annyira kiábrándító... tudom, hogy van, akinek ez bejön de azért kíváncsi lennék. Ti, fiúk, vagy legalábbis sokan közületek: miért éreztek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy egy magabiztos, önmagával tisztában lévő lány "orra alá dörgöljétek", ha bejön?
Ez a régi iskolára vezethető vissza amikor még volt udvarlás meg bókolás és minden fiúnak azt mondják hogy az kell ha a lánynak mindig kiemeljük a jó tulajdonságait.Tanuld meg eltürni az élet már csak ilyen kegyetlen
2009. júl. 28. 12:41
2/19 anonim válasza:
A kérdésben a válasz.. Azért mert bejön, és többet szeretnénk tőle. A többi kérdezőnek az a problémája, hogy nem lépünk semmit, és nem jelzünk semmit. Csak jelezni akarnak neked, ők is tudják hogy üres szöveg. Én ennél többet amúgy nem is szoktam mondani, de a lányok elvileg arra vágynak hogy egész nap bókoljanak nekik..
(23,F)
KG
(A kérdezők értékeljék hogy mennyire tetszett a válaszom.)
2009. júl. 28. 12:43
3/19 A kérdező kommentje:
Felpontoztalak!
Huh "az élet már csak ilyen kegyetlen":D ez aranyos volt.
Akkor a probléma megintcsak adott: miért akar tőlem mindig mindenki többet? Tíz fiúból ha ketten vannak, akik kerülik az ilyen "üres dumát".
Na nem baj, ez már az én gondom. Azért köszi, várok még válaszokat, ha valakinek van még valami újszerű elképzelése.
2009. júl. 28. 12:48
4/19 anonim válasza:
lol ha lany lennek en orulnek neki.Nem szerecc teccenti a fiuknak?Nefurgyeeele 3 hetig oszt megvaltozik,mas lessz a problemad ! :P
2009. júl. 28. 12:56
5/19 anonim válasza:
NNna, az ilyenek miatt nem szoktam én soha kezdeményezni!!!
2009. júl. 28. 13:04
6/19 A kérdező kommentje:
Ó, ezer bocsánat! Erre még nem is gondoltam, hogy ez rettent el bárkit is... mondjuk én nem mondom meg, hogy ez nekem nem jön be, de kényelmetlenül érzem magam tőle egész nap. És nem azért akarok "szép" lenni, hogy fiúknak tetszek, hanem magamnak... tehát továbbra is fefürdök, oké?
2009. júl. 28. 13:10
7/19 anonim válasza:
hátte hülye vagy..nem h örülnél neki h tetszel másoknak..az ilyen lányok miatt megy el az életkedvem sokszor
2009. júl. 28. 13:22
8/19 A kérdező kommentje:
Kössz. Nekem meg az ilyen fiútól, mint te:P
2009. júl. 28. 13:31
9/19 anonim válasza:
lol mindjárt sajnállak, micsoda problémáid vannak ! Azt mondják neked a srácok h jól nézel ki, jézusom! Más csaj bezzeg örülne ennek :P
Nah jó, tessék, csak hogy örülj: RONDA VAGY! Most megnyugodott a lelked? :D
2009. júl. 28. 13:39
10/19 anonim válasza:
Azért mondják ezt,mert jót tesz a lányoknak (nagy többségben..),és a fiúknak is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!