Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy (két) fura kérdésem?
Kategóriaválasztás fail. Meg persze first world problem. De amíg átpakolják, addig itt érkezik rá válasz.
A történet: vásároltam egy hipermarketben. A kenyeres pultnál állt egy pár évvel fiatalabb lány, felsőbb kategória. Megálltam mellette, letettem a kosarat, csattant a füle a földet érésnél. A lány fáziskéséssel rám nézett, majd ahogy a szeme a fejemmel egy vonalba került, sikított egy nagyot, és meghátrált. Ekkor már furán néztem, benyúltam és kivettem (mármint a kenyeret a polcról), majd zavartan távoztam. Azért visszanéztem, eléggé sokkot kaphatott, mert levegőért kapkodott.
Nem vagyok egy alfahím, aláírom. De ez mi volt? Most a csattanástól ijedt meg, vagy tőlem? Elég frusztráló, ha utóbbi, mert alapból megrekedtem az "aranyos" srác szinten, de ez... A történet igaz sajnos.
Összetett kérdés: ha megkérem egyik lány ismerősöm (nem "öribariii"), hogy segítsen külsőleg kicsit kipofozni (frizura, öltözet tipp, esetleg vállalja az "önkéntes stylist" szerepet), hülyének nézne?
Az vagy nem?
Akkor meg mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!