Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belezúgtam a "fura csajba"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam a "fura csajba". Mit csinájjak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt akit mindenki kb. félőrültnem tart. Nem tudom igazából miért gondolják annak, szerintem nagyon okos mindenről van véleménye és hát nem is csúnya.

Elhívjam randira? az az igazság hogy szerintem kb. retardáltnak tart mert alig jön ki értelmes mondat belőlem ha vele kell beszélnem:S

16f (a lány 14)

2012. aug. 15. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet rosszul ismerik, sz@rd le a többi ember véleményét. Attól, mert félénk vagy nem fog furának tartani csak félénknek ami néhány csajnak tetszik is :)
2012. aug. 15. 16:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Hívjad randizni!! amúgy miért tartják "félőrültnek"?
2012. aug. 15. 16:16
 3/11 A kérdező kommentje:
mert fel van borotválva a haja, nem szereti a populáris zenéket, tök egyedien öltözik és okosabb szavakat használ mint a többiek. Lehet elhívom..de eddig amien pasikkal láttam mind ilyen hipster szerűek voltak, tágított fül, piercing meg ilyenek. Így is?
2012. aug. 15. 16:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el, hiszen ez csak egy randi. Aztán meglátjátok hogy alkul.
2012. aug. 15. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Hívd el, nem veszítesz semmit!
2012. aug. 15. 16:30
 6/11 A kérdező kommentje:
És mit mondjak?
2012. aug. 15. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:

hát ember... esetleg ne mi hívjuk el neked? sőt, talán sorsolunk és majd valaki elmegy innen gykről helyetted a randira..

legyél már egy kicsit kreatív, te ismered, nem mi!!

:)

2012. aug. 15. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
elhívtam! Túléltem:)
2012. aug. 15. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
csak sikerült:DD na és mi volt a válasz?
2012. aug. 15. 20:23
 10/11 A kérdező kommentje:
igen, és örül a meghívásnak:) holnap megyünk pizzázni.
2012. aug. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!