Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szakítás utáni idegtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítás utáni idegtől, szomorúságól le lehet fogyni? Ti jártatok már így?

Figyelt kérdés

A barátnőmet nyár elején hagyta el a pasija, és azóta fogyott 7 kg-t. Elmondása szerint csak néha rájön a sírás a szakítás miatt, egyébként majdnem túl tette magát az exén. Viszont én aggódom érte, mert a szemei beesettek lettek, és most 44 kg. Nagyon vékony. Lehet, hogy a barátnőm direkt fogyókúrázik, mert ez a szakítás elvette az önbizalmát, és kövérnek találja magát? Vagy az idegeskedés meg a szomorúság miatt fogyott le??? Szerintetek? Veletek volt már ilyen?? Személyes tapasztalatok?

Ja, a korotokat és a nemeteket légyszi írjátok még oda! Köszi!

2012. szept. 3. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
szakítás után miért lenne hideg?
2012. szept. 3. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Jelenlegi barátnőm mikor összeszedtem,szakítás után volt 11kg-ot adott le,épphogy megvolt 42kg..
2012. szept. 3. 13:04
 3/10 A kérdező kommentje:

nem hideg, hanem ideg - idegeskedés.

igazából nekem még nem volt pasim (így értelemszerűen még senki se szakított velem), de ez csak tipp volt...

lehet, hogy nem volt ideges, de elég nagy a valószínűsége. nemrég mesélte el (ezen már csak utólag nevetünk), hogy fel akarta vágni az ereit is... persze hozzátette, hogy úgysem tette volna meg, de legszívesebben ezt csinálta volna..

2012. szept. 3. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Én anno 6 kilót fogytam egy szakítás után. Nem fogyóztam, csak ritkán jártam haza, mindig találkoztam valakivel, hogy ne legyek egyedül, esténként buliztam, és igen, sokat is sírtam... Azóta rám visszajött pár kiló, de a sportnak köszönhetően izmoként.

Ha nagyon aggódsz barátnőd miatt, akkor hívd át néha filmezni, dumálni és mindig legyen valami kaja, amit szívesen eszik. Mást nagyon nem tehetsz, amíg nem beteges fogyásról beszélünk. Ezen alapvetően neki kell túlesnie, és magának kell megtalálnia a megoldást, hogy jobban legyen.

2012. szept. 3. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze mindenki másképp éli át,haverom mostani nője,az előző kapcsolatának megszűnése után,Pesten volt egy hónapig idegszanatóriumban..
2012. szept. 3. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy amiatt, az idegeskedés miatt mindenképpen lehet fogyni, dumálj vele, és segitsd át ezen, és a majdnem túl tette magát azért még messze van a túl tett magáttól.
2012. szept. 3. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehetséges, igen. Velem június elején szakított az exem és az első egy hónapban majdnem mindig össze volt szorulva a torkom, nem bírtam jót enni semmiből. Mondjuk mellette elkezdtem sportolni is heti 6x, hogy tereljem a gondolataimat...Szóval nekem 3 hét alatt lement 5 kg.

Aztán ez elmúlt, tudtam rendesen enni. Majd a barátnődnél is elmúlik ez. Ha végre újra boldog lesz, akkor visszanyeri a súlyát.

22/L

2012. szept. 4. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Naná... Nekem kb 10 kilo.
2012. szept. 6. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:

igen velem is volt már ilyen

az első 3 napban alig ettem valamit, kb csak csokit meg gyümölcsöt meg chipset tudtam, semmi rendes kaját, és ezekből is csak keveset, mert hányingerem volt, amikor rágondoltam a szakításra, és mindig rágondoltam...

utána még 1 hónapig reménykedtem abban, hogy újra összejövünk, és az is egy szörnyű időszak volt... alig ettem, főtt ételnek kb a fele ment le... reggel nem voltam éhes, kb délig nem ettem semmit, utána egy kis csokit, aztán ebédet (keveset), aztán aznapra ennyi elég is volt... nem tudom, hogy mennyit fogytam, nem mértem. aztán szakítás után 1 hónappal exem felvilágosított arról, hogy ő már teljesen túl van rajtam... aznap még rossz volt, de másnap elkezdtem újra rendesen enni. visszatértem! :) aztán rá egy pár napra fogyózni kezdtem. akkor voltam 66 kiló, most vagyok 60, és még le szeretnék adni egy pár kilót :) exem miatt is, hogy lássa, hogy mit veszített :)

egy másik exemmel én szakítottam, ő két hét alatt fogyott 11 kilót, mert alig evett valamit. azóta nem tudom, hogy mi van vele, de gondolom, elkezdett újra normálisan kajálni.

18/L

2014. máj. 24. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
7 hete szakított velem, azóta 14kg ment le. Az elején állandóan hánytam, most meg alig megy le egy tányér levesnél több..
2019. ápr. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!