Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni rajta? Mit csináljak? 14/L+21/F
14/L vagyok.Volt egy 21 éves barátom. 5 hónapig voltunk együtt.. Nem feküdtem le vele.Nem is kérte.Egyszer sem Utalt rá.Egyszer sem erősködött.Ha megkérdeztem jó-e neki a kapcsolatunk, mindig azt mondta hogy igen, mert van végre egy lány aki tiszta szívből szereti és nem a farkát látja benne.Ez így is volt.. Sokan kicsesztek vele régebben,így neki csak egy lány kellett akit szeret és aki szereti.. ez voltam én.. senkinek a véleménye nem érdekelt egyikünket sem egy idő után. Minden tökéletes volt. Ő volt a mindenem. megígértem neki, hogy örökké szeretem. majd március közepén nem küldött több jó éjt üzenetet.nem írt rám facebookon, halogatta a találkozást, azt mondta sokat kell dolgoznia.Én mindezt elhittem. Maximálisan megbíztam benne, majd egy nap azt mondta /facebookon/, hogy elhidegült tőlem.nem tudtam mi rosszat tehettem, elkezdtem faggatni.Azt mondta ne okoljam magam.Nem az én hibám. Majd egy nap szakított velem /facebookon/. teljesen összetörtem.Meg akartam magam ölni /ezt nem mondtam el neki/ de nemvolt hozzá elég bátorságom. Kérdeztem miért.Azt mondta, nem illettünk össze.Majd azt, hogy túl fiatal vagyok hozzá.Majd azt hogy nekem egy erősebb idegrendszerű,fiatalabb srácra van szükségem. Minden ment ezután úgy ahogy mennie kellett.Felkeltem.Elmentem iskolába.Versenyre mentem. elintéztem mindennapi teendőimet.lefeküdtem az ágyra.Sírtam. Az üzeneteit olvastam vissza. Azokat a számokat hallgattam, amiket mutatott.. Majd álomba sírtam magam. És így a többi napot is átéltem. Majd egy hétre erre az egészre rám írt.Akkorra már összeszedtem magam. Elmondta hogy újra összejött a ribanc exével,miközben velem volt.. Újból összetörtem.
---------------------------------------------------------
Már mindent megpróbáltam.Lovagolni kezdtem, olvasni, kézműveskedtem, állatkáztam. És még mindig szeretem.. már letiltattam magam vele, hátha így könnyebb lesz.. nem az. Sokszor sírok még utána. minden este azzal fekszem le, hogy ha valamit másként csináltam volna nem így történt volna.. azt ismételgetem amit ő mondott.. egyszerűen nem tudok rajta túllépni.. mindenki elmondta hogy csak időtöltés voltam neki hogy nem érdemli meg hogy sírjak utána.. de nekem ez nem segít
Ne mondjátok hogy hülye ribi vagyok vagy hasonlók.. tudom hogy hülye voltam, mégis boldog.. mit csináljak?? Sokszor depressziós hangulatom van.. még mindig, (4 hónappal a szakítás után) elveszett vagyok az én kis világomban.. és nem találok ki.
Bocsi ha néhol zavaros, és hogy hosszú lett.. Előre is köszönöm, a lehetőleg higgadt, segítő válaszokat.
( http://www.youtube.com/watch?v=B5v-J6FpAEk )
Egyáltalán nem vagy ribanc.
Ezek szerint nem érdemelt meg téged, majd megtalálod az igazit, akinek csak te kellesz. Lehet van is olyan, aki pont terád vár, csak nem veszed észre. :)
Egy tipp: tanulj rovásírást, abba kegyetlenül bele lehet merülni, és nemnagyon fogsz másra gondolni. :D
Nagyon kellemes csalódás volt elolvasni amit írtál.
Az elején úgy ugrottam neki, hogy na megint egy 14 éves kis csitri...aki megragadt a "teccik" és a "xerintem" -nél.
De nem, nagyon értelmesen és komolyan írsz a korodhoz képest.:)
Hogy valamit a kérdésedre is íjak.
Muszáj lesz túllépned. Gondolj csak bele..még csupán 14 vagy, előtted az egész élet, hidd el, fogsz még találni olyat, akit ennél a fiúnál is sokkal jobban fogsz szeretni.
A nagy korkülönbség, ebben a felállásban, nem túl jó sajnos..és előrejelezhette az esetleges szakítást. Mivel olyan nincs, hogy a pasi nem vágyik szexre..nincsenek igényei (hacsak nem aszexuális vagy beteg)
Nehéz lesz rajt túllépned ez biztos, főleg ha igazán szeretted.
Folytasd csak ezeket amiket elkezdtél, az új hobbikat, találkozz emberekkel, és még valami! Ne nézegesd az üzeneteit, ne hallgasd a zenéket amik rá emlékeztetnek...mert ezzel csak magadat kínzod.
Ha eszedbe jut, tereld el a figyelmedet..bármit, csak ne agyalj rajta!
Nem sokára jön egy srác..aki majd segít elfelejteni őt, és akkor újra boldog leszel.
De most komolyan, miért kell az ilyen fiatal lányképződményeknek ennyire öreg pasi?? :D
Kezdjetek korotokhoz illővel azzal talán el lesztek de egy 20+os férfinak már azért szükségeltetik a szex. Plusz az a kor különbség nagyon nagy, vegyetek vissza egy kicsit. Bár amilyen romlott világban élünk...úristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!