Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az "egoista" srácok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "egoista" srácok milyen nőbe lesznek szerelmesek?

Figyelt kérdés

aki olyan, hogy ha elutasítják még ő sértődik meg és soha nem hív fel többet.

vagy amikor a szexuális közeledését(amit szóban felhoz és ennyi) utasítják el, eszébe nem jutna kedves lenni, hogy lefektessen valakit, hanem olyankor vár egy kis időt és újra felhozza a kérdést szóban.

hogyan kell viselkednie az olyan nőnek, aki meg tudja az ilyet fogni?

mert ha ő is egoista, ugye abból kapcsolat nem lesz.

vagy ha elutasítja a srácot, abból sem.

de ha igen-t mond, akkor kihasználják.

egyéb ötlet?

2012. szept. 2. 22:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Na majd egy lúzer kurvra segít ,nálam jobb szöveget senki se kerít .

Tanácsos az okos nem egy gyökér kocka ,elhiszed nekem?csak ne fogadjunk sokba!

Higyj nekem a tapasztalat a fontos,igy lettem én ilyen kiba szott pontos .

Ha azt hiszed ugyan igy beszélek ,csak akkor káromkodok mikor itt regélek.

Nem hiszed próbáld a lúzer gyereket,aztán 20ev múlva is egyedül járod a tereket.

2012. szept. 2. 22:58
 12/21 A kérdező kommentje:

"Én ismerek egoista embert és a nőjét, és a nője palota pincsi, ez csak így működhet értelem szerűen."

értelem szerűen nem szereti a csajt és mihamarabb meg fogja csalni, vagy le is lép.

kedves utolsó, igazad van. amíg nem feküdtem le vele,mindent megtett értem. nos ezen túl vagyunk, nagyobb az arca :(

2012. szept. 2. 23:00
 13/21 A kérdező kommentje:
előző10-es válaszadónak ment
2012. szept. 2. 23:00
 14/21 A kérdező kommentje:
kedves 11-es, az exnek a legnagyobb spanja lennél :)
2012. szept. 2. 23:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Ó...Értem.Ha lefeküdtetek és mást nem akar,akkor szerintem már nincs mit tenni:/

Nem mennék bele olyanba,hogy összejárunk szexelni,de mást nem akar.

Sajnos a nőket a szívük irányítja meg ritkán az eszük is talán,de a férfiakat leginkább a farkuk.Tisztelet a kivételnek.

Én azért sem jöttem össze a nagyarcú sráccal,mert bármit ígért,valahogy úgy érzem úgyis csak egy strigula lennék.

Legalább többször ne feküdj le vele:/

2012. szept. 2. 23:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Vagy ha mégis talán épp a jó szex hoz össze titeket.De ezt is kétlem,mert akkor már együtt lennétek szerintem:S
2012. szept. 2. 23:17
 17/21 A kérdező kommentje:

yippí, most nálam a ladba :)

egy idióta indokkal rá fogtam, hogy más nővel volt és kivágtam, mint macskát...

nem győz hívni, és nem veszem fel

szóval itt a pont

és hogyan tovább még azt nem tudom

2012. szept. 3. 17:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy ideig sehogy.

Szerintem ne játszd a sértődöttet,inkább tegyél úgy,mintha magasról tennél rá,hogy mit tett,mert úgysem érdekel igazán.Aztán majd alakul:)

2012. szept. 3. 17:52
 19/21 A kérdező kommentje:

ok, akkor most teszek rá :)

lemondom a köv randit ami már meg volt beszélve előre. vagy ne mondjam le?

de most ezután még semmi ötletem. egyelőre akkor nem leszek sértődött, de amúgy is úgy dobtam ki, hogy poénkodtam közben, mint akit nem is érdekel.

de nem akarom, hogy csak úgy alakuljon. minden a kezemben van. most. még...

tekintve, hogy épp kimagyarázta magát. azt várja mit lépek. kellene egy haditerv.

2012. szept. 3. 17:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Randi lehet szerintem,csak semmiképp se feküdj le vele és csinálj úgy mintha csak időtöltés lenne.Próbálkozz,hátha megismeritek egymást jobban és esetleg nem csak szexre kelessz után a neki.De ne feküdjetek le lehetőleg:D

Majd írj,hogy hogy alakult!

2012. szept. 3. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!