Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is játszottam a srác érzéseivel?
Figyelt kérdés
Szóval tetszem egy srácnak, ő viszont nem jön be nekem. Le is szereltem, azt hazudtam neki h van barátom. Viszont jól esett hogy bejövök neki, nem kerültem a társaságát ezután. Később megint bepróbálkozott mert voltak félreérthető dolgok (pl kértem hogy bókoljon nekem, meg elhívott valahova amire igent mondtam csak poénból és később lemondtam) de megint elutasítottam. Aztán kiakadt hogy miért voltak olyan gesztusaim amikre nem számít ha egy lány csak barátkozni akar vele, és hogy ezért próbálkozott megint, és mondta hogy játszottam az érzéseivel. Ha egyszer mondtam neki h van barátom akkor onnantól kezdve ne reménykedjen már... Szerintetek játszottam az érzéseivel?2012. szept. 2. 20:52
1/12 anonim válasza:
pff bakker,és ettől félek,hiába ostromlom a lányt,és esetleg ilyet csinál -.-
2/12 anonim válasza:
Igen, ha azt mondod, hogy barátod van, akkor ne nyomuljon, neked meg nem kellene akkor ilyen jeleket küldeni, meg bátorítani, és akkor még megkérdezed, hogy játszottál-e vele.... Ennyire nem érzed?
3/12 anonim válasza:
Igen, és ráadásul sok lány szokta így szívatni a csúnya fiúkat.
4/12 anonim válasza:
Hát ha tudja, hogy nem várhat semmit, akkor lehet vele barátkozni, de tényleg határeset. Az, hogy azt mondod van barátod, de úgy viselkedsz, mint akinek nincs, az természetes, hogy reményt kelt benne, inkább azt kellett volna mondani neki, hogy nem tetszik mint pasi, de barátként lógnál vele, abból tudja, hogy így járt.
5/12 anonim válasza:
bocs, de ne ez szánalmas-.- ne játsszál mással ilyet mert ha veled is játszanak akkor neked is szarul esne
6/12 anonim válasza:
Igen, játszottál az érzéseivel, ha nem tetszik akkor mondd meg neki,ne szemétkedj vele, és ne húzd el előtte a mézes madzagot.
7/12 anonim válasza:
Te megválaszoltad a saját kérdésedet:
"igent mondtam csak poénból"
8/12 anonim válasza:
9/12 Mókusgyilkos válasza:
egyértelműen igen. ezen nincs mit ragozni.
10/12 anonim válasza:
Persze hogy játszottál. Egyébként egy férfit nem az érdekli, hogy van-e barátod, hanem irántad érdeklődik. Szóval azzal a hülye dumával, hogy van barátod, nem tudod lekoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!