Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg számít, az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg számít, az, hogy egy srácnak milyen telefonja van?

Figyelt kérdés
Siemens A55-ös mobilom van, és mindig mikor meglátják a csajok, mintha azáltal, hogy előveszem mintha azt mondanám "anyád k*rva" úgy néznek. Most vegyek valami menő nagy képernyős telefont, - amit ki sem használnék - vagy mi legyen? Számomra, amire én használom tökéletesen megfelel a Siemens.

2012. szept. 2. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem iphone 4s van nem mintha számítna ez tetszik és kész. Egy csaj se mozdult rám érte az ilyenek megvetetik apucival.
2012. szept. 2. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsának tűnhet egy ilyen régi modell, főleg egy korodbeli fiúnál. A férjem (aki több mint kétszer annyi idős mint Te) szintén ilyen renitens, nem érzi szükségét, hogy okostelefonra váltson, mégsem válok el. :)

Az, hogy hogy néz ki a készülék, teljesen hidegen hagy, viszont megmondom őszintén, hogy bosszant, hogy nem tudok vele Vibert használni, emaileket átküldeni neki, stb. Sajnos lassítja, nehezíti, illetve drágítja a kommunikációt a telefon, amelyet használ.

2012. szept. 2. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 így van, az internetalapú kommunikációé a jövő, az SMS-t, MMS-t, már aranyárban fizettetik meg most is
2012. szept. 2. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem számít, legalábbis én még soha nem néztem O_O a pasimnak se tudom milyen telója van... de nem is érdekel! 17/L
2012. szept. 2. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Pssszzz...ki a frász törődik azzal, hogy egy pasinak milyen telefonja van?! Aki ezért néz rád furcsán, az egy szopott gombóc. XD
2012. szept. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!