Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek foglalkoznom kéne a testemmel?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon érzékeny vagyok az alakomra mert sokáig duci voltam.(még most is annak érzem magam)
Voltam már 72 kiló is,de most 59 körül lehetek.Mit csináljak? Valamit tegyek még?
2012. szept. 2. 14:12
1/13 anonim válasza:
nem kell semmit tenni szép ez a test,igazi homokóra alak.és van mit fogni
4/13 anonim válasza:
Szep a tested, de az a melltarto borzaszto.
Szerintem mozogjal tovabb, de ne azert, hogy fogyjal, hanem hogy megtartsd a jelenlegi sulyod.
5/13 A kérdező kommentje:
nem használom amúgy csak most vettem fel
2012. szept. 2. 14:16
6/13 anonim válasza:
Hát, az attól függ...szeretnél bombanő, vagy tökéletes lenni?Csak mert így is nagyon szép, de mivel homokóra alakú vagy ezért nem lenne nehéz megcsinálni az álomtestet:)
7/13 anonim válasza:
Szerintem mozogj, azért hogy tartsd a súlyod!Am mivel fogytál ennyit, mit mozogtál?:)
8/13 A kérdező kommentje:
keveset ettem:)
2012. szept. 2. 14:22
9/13 anonim válasza:
Akkor mozogj is,mert úgy izmosodsz és még csinosabb leszel :)
10/13 anonim válasza:
Szép alakod van, most már csak fenn kell tartanod ezt az állapotot sporttal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!