Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Miért nem kellek neki?

En tudom mit erzel, voltam hasonlo helyzetben, de semmikep se alazkodj meg elotte. Mert te nem azt erdemled, hogy kihasznaljon, nem egy targy vagy, akit kedve szerint vesz elo egy smarolasra vagy akar elbolondit es szexbe is belevisz. Most nehez, en is igy voltam vele, de kis ido mulva sajat magadon fogsz csodalkozni, hogy egyaltalan mi volt a fejedben, hogy egy ilyen sz@r alakak miatt szomorkodtal.
Meg csak 16 vagy, megerdemled, hogy igazan szeressenek es ne egy targy legyel, ugyhogy sztem hagyd ot, ne merj engedelmeskedni neki.

Az 1. válaszolóval értek egyet.
A leírásod alapján csak szexre kellesz a srácnak, de ne menj bele bármennyire nehéz is. Legyen önbecsülésed. Nehéz lesz, de idővel tovább tudsz majd lépni és találsz magadnak egy olyan fiút, aki megbecsül és szeret.

Én is így vagyok. Vagyis én nem vagyok szerelmes, csak szórakozunk egymással, de szex nem lesz, bár ő akarna, én azt csak olyannal csinálom, akit szeretek. Annyit tudok mondani, hogy ne menj bele semmi komolyabba.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!