Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első "randin" játszótér?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel msnen szoktunk minden nap beszélgetni, látásból ismerjük egymást, de még nem beszéltünk személyesen. Az egyik nap meséltem neki msnen, hogy tök jól elszórakoztam pár barátommal egy játszótér maradványon.:D (Ez a játszótér 2 db hintából áll.)
Mivel úgy sincs jobb hely (mert faluban lakunk), arra gondoltam, hogy talán elhívnám hintázni, hogy végre talizzunk.:D Ezt nem mondanám randinak... csak egy sima első talinak.:) Vajon mit szólna hozzá?:D
én 16/L, Ő 16/F
2009. júl. 27. 23:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség, gondolom más lehetőség úgysem nagyon van. Szóval hajrá :)
2/6 anonim válasza:
Én is falun lakok, és mi is ilyen debil helyekre szoktunk menni :D Nincs jobb úgyse, meg ott is el lehet lenni, ha az ember akar, úgyhogy sztem simán okés :D 16/F
3/6 anonim válasza:
én városi vagyok, de sttem is okés, szeretek hintázni csajokkal 17éves pasi létemre:$:D
4/6 anonim válasza:
Nekünk is egy kis játszón volt az első talink:) Szóval szerintem tök rendben van:)
5/6 anonim válasza:
Valamelyik degenerált megint lepontozott, köszi.
Amúgy első voltam.
6/6 anonim válasza:
Főleg sötétbe... mi is ilyen helyekre járunk bandázni :)
Jó ötlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!