Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet hüvely orgazmusom? (többi lent)
Hogyan lehet fasz-i orgazmusom?
18/F
próbáljátok közbe a csiklódat is izgatni.
pisilési inger: két élű kard :D v az előfutára a dolognak v tényleg be fogsz pisilni. [legalábbis 1ik naon okos GYIKes statisztikai kutató szerint aki ezen témával foglalkozik] /értsd: vmi 14 éves kislány aki nagyon ért hozzá :D/
én még nem találkoztam ezzel a jelenséggel szemtől szembe úgy h ha vársz 1 picit utána nézek hátha találok vmi hihetőt.
addig is: ha nem 15 éves v akkor el mehettek szexológushoz amennyiben lelki/"skillbeli" és nem anatómiai okok miatt nem tudsz a csúcsra jutni akkor terápiás úton jó eséllyel segíthet.
na lévén nem szándékozok órákat eltölteni a dologgal:
az aktus "elejétől" kezdve v a vélt orgazmus előtt?
ha az elejétől: lehet gyulladás az oka menj el nőgyógyászhoz v egyszerűen tele van a húgyhólyagod menj ki hátha.. v próbáljátok tovább aztán ha baleset van annyi baj legyen nem tragédia. [kivéve ha bőrkanapé mert akkor igen :D]
17 éves vagyok szóval nem szeretnék sexológushoz menni :)
Az orgazmus előtt érzem, de valamiért nem sikerül. Próbáltam a csiklómat izgatni, de az a baj vele, hogy akkor arra koncentrálok így még inkább nem megy. Pisilni mindig elmegyek előtte, mert én alapjába véve elég sűrűn látogatom a wc-t. Azt hiszem a legjobb, ha gyakorlunk és próbáljuk sokszor, egyszer biztosan menni fog.
Honnan tudod amit érzel,hogy az orgazmus elött van,ha sose volt még orgazmusod?
Próbáld meg saját magadat kielégíteni,saját magad rájönni,hogyan működik a tested,ha ez megvan akkor már tudsz irányítani szex közben,tudni fogod mi,hol a legjobb neked.
engem is érdekelne ez a dolog, ugyanez a problémám nekem is.
:(
Nem a párodtól kellene várni a csodát, te nagyon okos!
Már rég meg kellett volna tanulnod magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!