Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel általános iskolában "plátói gyerekszerelem" volt köztünk. Középiskola alatt neki és nekem is volt hosszú kapcsolatom mással, de amikor fél évben egyszer kétszer találkozom vele (buszon, utcán) még mindig érzem, hogy nem vagyok közömbös számára még akkor is amikor hosszú kapcsolatban van. Nemrég együtt jöttünk haza a vonattal (ez is tök véletlen volt, hogy abba a kocsiba szálltam) és mutatta, hogy üljek oda mellé. Van barátnője, de furcsa volt az egész. Érdeklődött, hogy van-e valakim meg megdicsért, hogy jól nézek ki. Sőt megjegyezte, hogy ezt meg azt látott a facebook üzenőfalamon (sporttal kapcsolatos kiírásokat). Valahogy még évek múltán is érzem a vibrálást köztünk. Én nem akarok ráhajtani, mert sose voltam annak a híve, hogy belerontsak mások kapcsolatába meg elszedjek valakit egy másik lánytól. Én képzelem be, hogy még mindig érdeklem vagy tényleg így van? Lehet, hogy csak a gyerekkori kis hülyeségnek a szele csapott meg?2012. szept. 1. 14:36
1/2 anonim válasza:
Eldönthetetlen látatlanban. Kérdezd őt, jobban tudja, mint mi. :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem lehet hogy van valami benne. Lehet hogy a srácnak a barátnője nem is fontos igazán, de te jobban érdekled. Ki tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!