Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak1 Hogy tetszik ez az osszeallitas? Milyennek talajatok? (keppel)
a színek jók, de valahogy nekem csípőtől lefelé nem jön be. Ne haragudj meg, de szerintem túlságosan kihangsúlyozza a kontrasztot a szélesebb csípőd és a vékonyabb lábaid között.
Valami más kellene legközelebbre. pl. nadrág, vagy egy kevésbé ennyire testhez simuló fazon.
Lehet, hogy ha nem egyenes lenne a szoknya vége, hanem pl. fodros, vagy feljebb/lejjebb lenne vége már nem lenne ennyire zavaró.
Nagyon csinos vagy ebben a szexi ruhában.
21/f
én nem azt mondtam, hogy szégyellned kellene, én is látom, hogy adottság.
annyit mondtam, hogy szerintem túl nagy a kontraszt, mivel a szoknya a térdedig pont az átmenetet takarja el, ahol látszana, hogy szép fokozatosan vékonyodik el a lábad.
vegyél fel akkor egy comb középig érő szoknyát, az még talán nem túl rövid, és ott már látszani fog, hogy nem csak két "hurkapálcika" lóg ki (próbálom érzékeltetni, hogy milyen a látvány az én szememmel).
nem cikizlek - jó szándék vezérel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!