Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak1 Hogy tetszik ez az osszeallitas? Milyennek talajatok? (keppel)
2012. szept. 1. 13:13
11/40 A kérdező kommentje:
mi korrekt?
2012. szept. 1. 13:27
12/40 anonim válasza:
Jesszus milyen emberek járnak ide??-.- ebben mi a ribis??az h rózsaszín meg ruha???:D na szóval a cipő színe nem okés vagy feketét veszel fel vagy levesued a blézert és úgy mész ami a legtökéletesebb ötlet is lenne egyben!:)
14/40 anonim válasza:
Nagyon csinos még női szemmel is.
15/40 anonim válasza:
Én csajként mondom hogy jó meg jól is áll..nekem is van ilyen ruhám csak mangószínű..még senki nem mondta h ribis...de talán valamivel feldobhatnád még ezt az összeállítást hogy ne tömegcucc legyen.Valami feltűnő táska vagy hosszú fülbevaló vagy karkötő..
16/40 anonim válasza:
a színe miatt ribis,de mint mondtam,amúgy rendben van
17/40 A kérdező kommentje:
Irtam is, hogy fekete cipovel vennem fel, csak jelenleg "szervizben van" a fekete magassarkum, mert a sarkarol lejott az az akarmi es ujatt kell tenni ra..
2012. szept. 1. 13:30
18/40 anonim válasza:
a fszt már..Azért az olyat aki azt irja hogy"ribancos" megkérdezném hogy egy nő akkor mi az istent vegyen fel? Kiskosztümöt ami 15 éve kiment a divatból?? Vagy huzzon zsákot magára??? jézus....
nekem az ilyen tetszik akkor ezis ribancos mert nem a nő bokájáig ér?? :D
amúgy kérdező szerintem jó csak azzal a fekete felsővel picit furán néz ki...
19/40 A kérdező kommentje:
Veszek hozza taskat is, ilyen kis kezitaska, az viszont olyan, hogy teglalap alaku, es fel van osztva 4be. 4 szinu vilagosrozsaszin, sotetebb rozsaszin, narancssargas es lila. De nagyon jol mutatnak a szinek egymassal. Kiegeszitonek szolid ezust szinut fogok felvenni
2012. szept. 1. 13:33
20/40 anonim válasza:
Kedvesem a kettő között van ám átmenet......Lehet valaki csinos anélkül, hogy ribancnak öltözne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!