Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és izgat az a gondolat, hogy milyen lenne, ha 20-40 éves pasival szexelnék. Ha erőszakoskodna akkor mégjobban. Szerintetek ez nagyon beteg dolog?2012. szept. 1. 09:05
1/7 anonim válasza:
20-40 év közöttivel, vagy 20 darab 40 évessel? Nem mindegy!
2/7 anonim válasza:
Digo, egyértelmű, hogy 20 és 40 év közöttivel, amire te gondoltál azt máshogy írta volna le. -.- A kérdésre válaszolva pedig én kissé betegnek tartom, de lehet, hogy csak a korral jár és amíg csak gondolod, senkinek nem esik bántódása.
3/7 anonim válasza:
nemaz én 22 éves pasivagyok és ha neked ez jőnbe akor csináld . nekem mondjuk bejőnek a 14 évesek onantol legilás.
4/7 anonim válasza:
Ha többnek nézel ki mint 14 akkor jöhetsz.(mondjuk én nem erőszakoskodok senkivel sem, de ez legyen a legnagyobb bajunk:)
23F
5/7 anonim válasza:
Bocs, de szerintem ez elég beteg dolog, de ha van olyan 20-40 éves pasi akinek ez bejön, akkor nyugodtan csináld!
6/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok és én is bevoltam akkor indulva idősebb nőkre.
Nemtom h ez lányoknál így van-e. Az h erőszakoskodás alatt mit értesz azt nem tom de vannak olyan lányok akik vadabbul szeretik. Lehet te is ilyen leszel. Ez nem baj sztem. én szeretem az olyan lányokat is de azért határok vannak.
7/7 anonim válasza:
Előző vok. Persze ennek ellenére ne szexelj olyan idősekkel. az már ténleg nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!