Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet esélyem még nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem még nála?

Figyelt kérdés

16éves lány vagyok, ismerek egy fiút már 3éve. És nagyon tetszik. Igaz, neki kb pont az én ellentétem jön be, de amikor találkozunk vagy beszélünk msn-en akkor is le lehet venni, hogy tetszem neki. Ő 20éves, és nem tudom, hogy mi a véleménye, mert amikor én 14voltam, ő meg 18 akkor azt mondta fiatal vagyok, talán majd késöbb lehet köztünk valami. Elöttem 2 vagy 3 bnője volt, szóval nem valami szexmániás nőfaló... Ha van valami ötletetek, hogyan mondhatnám el neki, hogy még szeretem? Már 2,5 éve... Tudott róla eddig is, csak nekem közben volt kapcsolatom, és félek, hogy emiatt azt hiszi, kiábrándultam. Augy hasolnó természetűek vagyunk mindketten, egyikünk sem mer lépni... :D De még sok másban is hasonlítunk! :) Lehetne jövője ennek a "barátságnak?" :S Én tényleg szeretem őt. :/

16L.

2009. júl. 27. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne jövője ennek a kapcsolatnak?

Mindent lehet csak akarni kell:D

Szóval szerintem merj lépni !mondd azt pl haverokkal mentél volna le az 1ik strandra de visszamondták

Mivel nem akarsz egyedül lenni kérdezd meg h lenne e kedve csatlakozni :)

ha visszautasít akkor felejtsd el:S

2009. júl. 27. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:

beszéld meg vele!

mond meg neki ujra h neked nagyon bejön és mi lenne h megprobálnátok együtt

azt ne mond h szereted mert a pasik töbsége megijed ettöl a szotol!

ha szereted is azt még ne mond csak h szeretnéd ha megprobálnátok!

én is 16 vok tapasztalat h nem kell mondani h szereted én mondtam egy 22 éves srácnak és ö is rávágta fiatal vok stb...

hagyd h ö hoditson meg ha nem is mondod neki h neked bejön talizatok vegyél fel nagyon szexis cucokat kérezsd magad és hátha meg akarja probálni

sok sikert ;)

2009. júl. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!