Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez majdnem, hogy törvény jól gondolom?
Ha most arra céloznék, hogy ismerkedni szeretnék férfiként itt kapnék nagyjából 3-4 privát levelet, de ha nőként tenném fel ugyanezt a kérdést lenne nagyjából20-30 privát üzenetem.
Tehát a nők mindenképp kivárják/elvárják, hogy foglalkozzanak velük és feléjük kezdeményezzenek a férfiak pedig szenvedjenek és sok csalódáson essenek túl.
Viszont mint már említettem ha nőként írnák ki ezt a kérdést akkor sok sok levél érkezne a aférfiak pedig ősember módjára ösztönösen rohamoznának meg.. Na most én férfiként írom ezt és kiváncsi lennék hány női ösztönös levél érkezik felém :))) folyamatosan fogom írni ki közösbe, hogy mennyi levél érkezett!
Szia!
Gondolkoztam, hogy írok privátot, hogy emeljem a statisztikádat, de mégse, mert még elrontanám az előzetes várakozásodat.
Több ponton hibás az elméleted. Miből vontad le azt a messze menő következtetést, hogy csak a férfiak szenvednek és csak ők tudnak csalódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!