Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbiség volt?

Figyelt kérdés

a barátnőmmel egy fürdőben tusoltunk és levetettük a bikinit és a barátnőm át jött oda hozzám és egymás elé álltunk meztelenül és néztük egy ideig egymást eléggé élveztük

14L

2012. aug. 31. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi rossz.
2012. okt. 17. 06:26
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Ezekszerint a ferdeség lányoknál természetes? Na akkor az a lány, aki teljesen hetero, s nem kíváncsi a női testre az már nem is normális? Egyre kuszább a dolog.
2012. okt. 17. 07:58
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

hát nemtudom de én nem próbálnám ki nővel....akkor én már nem vagyok normális?

22\L

2012. nov. 25. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Na erről beszélünk. Kedves utolsó te tényleg 100% hetero vagy, és ezzel nincs is baj. Itt az a baj, h próbálják a ferdeséget természetesnek beadni.
2012. nov. 25. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van, annak, aki azt mondta, hogy minden nőben van egy kis vonzódás a saját neme felé, ez nem azt jelenti, hogy bi, vagy meleg... egyszerűen ez így van ... főleg azért, mert egy szép női test a harmonikus, gömbölyded formákra épül, ami egyszerűen szép, nincs ezen mit tagadni, és ennek semmi köze ahhoz hogy leszbi lenne minden nő :D
2012. dec. 11. 17:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A szexuális vonzalom és a szépérzék nem feltétlenül függnek össze. Általában egy sportoló (pl. kajakos) férfi teste is szép, de nem fogok iránta szexuális vonzalmat érezni, mert heteroszexuális vagyok. A nőknél is ez a helyzet: attól még, hogy szépnek tartanak egy másik nőt, nem éreznek iránta szexuális vonzalmat. És ez a normális.
2012. dec. 28. 00:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!