Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan állapíthatom meg h meleg vagyok?
Egyetértek az utolsóval.
Ne nevettesd már ki magad, nem fog rádmászni!
Különben is honnan veszed, hogy bejössz neki? Ráadásul jobban fél ő annál, mint hogy nálad bepróbálkozzon.
Szerintem okkal nem tudod, hogy meleg vagy sem. Ha megbízna benned elmondta volna magától. De szerintem ő is érzi, hogy hogyan viszonyulsz ehhez és inkább nem mond semmit...
Ha annyira akarod kulturáltan hozd fel neki a meleg témát és említsd meg, hogy téged ez nem vonz. Esetleg kérdezd meg ő mit gondol róla. A lényeg, hogy te kijelentsd nem vagy kapható ilyesmire. Mindegy, hogy ő meleg vagy nem te nem vagy az és kész. Ezzel probléma megoldva, szegény ha akarna se fog kezdeményezni nálad.
De szerintem lehetnél vele rendesebb és megértőbb is.
Nekem vannak meleg ismerőseim, semmin sem változtat. Ugyanolyan minden, mint régen.
Ajj, az ilyen kis homofób szarzsákokat kellene benga néger, félméteres faszú állatokkal seggbebaszatni...
Remélem a haverod, ha meleg, ha nem, rájön milyen undorító vagy, és beveri a képedet.
Amúgy meg jártas vagyok melegek között, és a zöme az okos pasikra bukik, nem az ilyen kis senkikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!