Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan állapíthatom meg h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan állapíthatom meg h meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Na és, attól, hogy bu+zi, még ugyanúgy fogod kedvelni, ugyanúgy a haverod marad, nem? A melegségének semmi köze ahhoz, hogy milyen haver.
2009. júl. 27. 18:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Azé nem teljesen mer mivan ha rám mászik egyszer és különben is.
2009. júl. 27. 18:51
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
Miért mászna éppen rád? A bu+zik sem lőnek házinyúlra. Lehet, hogy nem is vagy olyan jó pasi, hogy egy bu+zi megkívánjon. Akkor meg mit pánikolsz?
2009. júl. 27. 22:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Jelek?Ha férfiakra izgul?..az lehet egy jel :D
2009. júl. 27. 23:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy. Szüksége lenne barátokra,még inkább ha meleg. Tudod mennyi szenvedésen megy keresztül az élete során? A Szülei..ismerősei hogy tekintenek majd rá..ha ltelik 5-10év és semmi barátnő..Aztán például osztálytalálkozók..Vagy hogy csak közelebbit említsek,buli-bebaszások. Amíg ő azt nézi,hogy hányan ismerkednek,smárolnak..őneki játszani kell a hetero-t. és nem mászhat rá senkire,hisz nem tudhatja hogy az-e. Ezenkívűl a suliban is folyamatosa játzsania kell magát..a munkahelyén mindenhol mindig. Lelkilen nem fogadja el magát. Öngyilkos kisérletek. Hogy eza melegség nem is normális dolog..és nem tudja magát elfogadni,és nem akar meleg lenni...Szóval jó lenne ha kicsit mellé álná,és érezni hogy valaki ottvan mellette.
2009. júl. 28. 00:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval.

Ne nevettesd már ki magad, nem fog rádmászni!

Különben is honnan veszed, hogy bejössz neki? Ráadásul jobban fél ő annál, mint hogy nálad bepróbálkozzon.

Szerintem okkal nem tudod, hogy meleg vagy sem. Ha megbízna benned elmondta volna magától. De szerintem ő is érzi, hogy hogyan viszonyulsz ehhez és inkább nem mond semmit...

Ha annyira akarod kulturáltan hozd fel neki a meleg témát és említsd meg, hogy téged ez nem vonz. Esetleg kérdezd meg ő mit gondol róla. A lényeg, hogy te kijelentsd nem vagy kapható ilyesmire. Mindegy, hogy ő meleg vagy nem te nem vagy az és kész. Ezzel probléma megoldva, szegény ha akarna se fog kezdeményezni nálad.

De szerintem lehetnél vele rendesebb és megértőbb is.

Nekem vannak meleg ismerőseim, semmin sem változtat. Ugyanolyan minden, mint régen.

2009. júl. 28. 00:49
 17/23 anonim ***** válasza:
5%
Tartsd oda neki a s.gged pucéra, ha bedugja b.zi, ha nem.akkor titkolja :D
2009. júl. 28. 01:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg lehetnél vele sokkal megértőbb, minek vannak a haverok, ha nem azért, hogy a hibáinkkal együtt elfogadjanak minket????
2009. júl. 28. 10:08
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

Ajj, az ilyen kis homofób szarzsákokat kellene benga néger, félméteres faszú állatokkal seggbebaszatni...

Remélem a haverod, ha meleg, ha nem, rájön milyen undorító vagy, és beveri a képedet.

Amúgy meg jártas vagyok melegek között, és a zöme az okos pasikra bukik, nem az ilyen kis senkikre.

2009. júl. 29. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Részben eggyetértek az elöttem szólóval de azért ne essünk át a ló másik oldalára.
2009. nov. 14. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!