Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan állapíthatom meg h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan állapíthatom meg h meleg vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
vegyél melegség mérőt. olyan hogy ráhugyozol, és ha elszíneződik, akkor az vagy.
2009. júl. 27. 15:35
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Fiúkra vagy lányokra szoktál masztizni?
2009. júl. 27. 15:36
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

szia!hát ez fura kérdés.ezt neked kell érezned.

de a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódsz jobban?ennyiből szerintem el lehet döteni :)

2009. júl. 27. 15:37
 4/23 A kérdező kommentje:
Csak igazából nem magamról akarom megállapítani hanem a barátomról.
2009. júl. 27. 15:51
 5/23 anonim ***** válasza:
59%

Lol, ez egyszerű.

Kérdezd meg tőle, hogy meleg-e.

2009. júl. 27. 16:14
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

de akkor miért úgy tetted fel a kérdést,hogy "meleg vagyok?"

na mind1

de nem mind1 neked,h az állítólagos havero meleg-e vagy sem...ma már annyi szegény fiúra rámondják,hogy bu.zi mikor nem is az -.-"

16/L

2009. júl. 27. 16:48
 7/23 A kérdező kommentje:
Jeah akk nyugottan mondhatom rá ugyis mind1 h igaz e vagy nem.
2009. júl. 27. 16:53
 8/23 anonim ***** válasza:
73%
az elsők nagyon buták .... XD szétnevettem rajta a fejem :) amúgy szerintem azt semmi ilyesmivel nemlehet kimutatni ... a legegyszerűbb mint ahogy elöttem is mondták ha megkérdezed .
2009. júl. 27. 18:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Nah jó de ezt a kérdést azért írtam így mert ő nem vallja be de vannak fura jelek és ebből gondolom, azt hittem h ennek vannak vmi jelei amik tudat alatt elárulják.
2009. júl. 27. 18:12
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

lol te is az vagy :"az elsők nagyon buták .... XD szétnevettem rajta a fejem :) amúgy szerintem azt semmi ilyesmivel nemlehet kimutatni ... a legegyszerűbb mint ahogy elöttem is mondták ha megkérdezed ."

viccből szántuk. a kérdés egyeltalán nem komoly így ebben a formában. de úgy már érthető hogy ismerősének a melegségére gondol.

2009. júl. 27. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!