Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez zavaró?
Figyelt kérdés
Szeretek beszélni magamról (fiú) persze kérdezek is érdekelnek a másik dolgai is, de elég sokat beszélek magamról.2012. aug. 30. 23:21
1/12 anonim válasza:
én randin futottam bele ebbe.szóba kerültek a motorok.Na 10 percet beszéltem.mire észrevettem,hogy csak én beszélek :/
2/12 anonim válasza:
Mihez képest zavaró? Zavaró az egyiptomi, vagy bagdadi helyzethez képest? Vagy a szomáliai vérengzésekhez képest? Vagy ami most következik a 3. világháborúhoz képest?
Gondolkodj el ezen amíg lehet, mert bizonyára törlik a kommentem, mivel a saját véleményemet mondtam, és nem azt amit mások szerint kéne.
Cheers!
3/12 anonim válasza:
Háát ha nagyon sokat beszélsz magadról az elég zavaró tud lenni.
5/12 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló! Nem a kérdésemre válaszoltál! 4. Válaszoló: nincsenek önértékelési problémáim, nem fényezem magam. De te biztosan tökéletes vagy, és kicsit sem bunkó :)
2012. aug. 30. 23:35
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy inkább lányok véleménye érdekelne! 3. Válaszoló: ezt úgy képzeld el hogy kb 50-50% ban beszélünk, de néha én kicsit többet.
2012. aug. 30. 23:38
7/12 anonim válasza:
Ha egy kicsit többet beszélsz az még nem baj, engem inkább az idegesít ha mondjuk belekezdek valamibe és egy mondat után belém fojtja a szót és hajtja a sajátját...
8/12 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul tettem fel a kérdést (este van már :D ) szóval az van, hogy kicsit többet beszélek, de az nem csak rólam szól, akármi dolog lehet.
2012. aug. 30. 23:45
9/12 anonim válasza:
4. vagyok. kibäszottul nem vagyok tökéletes de attól még őszinte és bunkó is. de ez van. ez kell szeretni!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nem szoktam a szót belefojtani semkibe.
2012. aug. 30. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!